SiolNET. Novice Slovenija
2,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poceni posoda, ki vas lahko drago stane

2,74

termometer

Policija slika
Foto: Ana Kovač

Kranjski in ljubljanski policisti so včeraj obravnavali dva primera sumljive prodaje na domu, eden od primerov se je končal s tatvino. 

Policija slika Novice Varnostnik ob prerivanju v jedilnici azilnega doma na Viču uporabil solzivec

Policisti Policijske uprave Kranj poročajo o vsiljivi prodaji posode, ki se je zgodila včeraj v opoldanskih urah na območju Primskovega. Vpletena naj bi bila državljana Madžarske in Romunije. O dogodku so policisti obvestili pristojno službo finančne uprave.

Na območju Grosupljega pa je neznana storilka pod pretvezo prodaje oblačil prebivalki ukradla več tisoč evrov gotovine. Neznanka je močnejša ženska s kratkimi lasmi. 

Prodaja je lahko krinka za tatvino

Policisti svarijo pred tovrstnimi nakupi, saj se lahko izkažejo za zelo tvegane, ker kupljeno blago običajno ni kakovostno in je lahko sumljivega izvora.

Poleg tega lahko prodajalci trenutek vaše nepozornosti izkoristijo za tatvino, kot se je to zgodilo v Grosupljem. Policisti zato svetujejo, da "priložnostnih" prodajalcev ne spuščate v svoje domove, če to storite, pa jih imejte ves čas pod nadzorom. 

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • MarkJurko / 08.05.2019. ob 15:45 0 0

    Seveda, pa denar moraš imeti na omarici v predsobi, da se ne matrajo preveč. Vsak izstop iz stanovanja ali hiše, pomeni zakleniti vhodna vrata. Nikjer nisi tako varen, da bi lahko sebe prepričal, da to ni treba storiti. Ampak, da bi 'mene' kdo okradel, ma kje pa, to se naredi le sosedu ali nekomu tam iz sosednjih stanovanj.

    0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin