Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Sreda,
5. 7. 2023,
17.32

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,56
dobrodelna akcija Kombi kebab

Natisni članek

Sreda, 5. 7. 2023, 17.32

1 leto

Pekli bodo največji kebab v Sloveniji, izkupiček za šolski kombi

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,56

V žalskem lokalu s hitro prehrano Riza Kebab bodo konec tedna pekli in prodajali po njihovih navedbah največji kebab v Sloveniji. Šlo bo za dobrodelno akcijo, saj bo vsaka prodana porcija kebaba pravzaprav prispevek za nakup novega kombija, ki ga potrebujejo učenci s posebnimi potrebami na II. osnovni šoli Žalec.

V poslovalnici Riza Kebab v Žalcu, ki se nahaja v neposredni bližini bržkone najbolj prepoznavne znamenitosti Žalca, fontane piva, o kateri so ob otvoritvi leta 2016 množično poročali tudi tuji mediji, bodo v okrog stokilogramsko štruco mesa za kebab zarezali v soboto, 8. julija. 

Novice V Žalcu smo pili pivo iz prve fontane piva v Evropi #fotozgodba #video

Izkupiček od prodaje kebabov bo namenjen pomoči II. osnovni šoli Žalec, da nadomesti šestnajst let star in s 414 tisoč prevoženimi kilometri že precej dotrajan kombi, ki ga za prevoz na najrazličnejše dejavnosti potrebujejo učenci s posebnimi potrebami.

Kot so sporočili z OŠ Žalec, ki sredstva za nov kombi išče tudi s prošnjo za donacije, je sedanje vozilo zadnji tehnični pregled opravilo šele po obsežnem popravilu.

Ne spreglejte