Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 6. 2015,
11.23

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Citypark natečaj advertorial

Nedelja, 21. 6. 2015, 11.23

2 meseca, 2 tedna

Osnovna šola zadela na lotu: "Jokala sem od sreče"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Šolsko igrišče je prostor, kjer se učenci zadržujejo veliko časa, zato je pomembno, da je varno in urejeno ter je tako v veselje otrokom in učiteljem.

Je bila tudi vaša šola med tistimi, ki so se prijavile na natečaj nakupovalnega središča Citypark? Nanj se je namreč prijavilo na desetine šol, ki so menile, da prav njihova šola potrebuje popravilo ali pa nakup nove opreme.

Nagrada je bila namreč več kot mamljiva – donacija pet tisoč evrov, ki jih bodo namenili šoli, ki so jo ocenili kot najbolj prikrajšano. Citypark namreč velik del aktivnosti vlaga tudi v družbeno ozaveščanje in skrb za okolje.

Veliki izbor je bil v začetku junija. Kdo je bil glavni zmagovalec? Podružnična šola Hrušica Osnovne šole Božidarja Jakca!

Z donacijo bodo obnovili dotrajano šolsko igrišče, ki je bilo ob slabem vremenu dobesedno neprimerno za igro. Otroci in ravnateljica in preostali delavci šole so bili navdušeni. "Ko sem izvedela, da je izbrana naša šola, so se mi ulile solze. Jokala sem od sreče. To so bile solze sreče. Da bodo otroci dobili novo igrišče in sploh možnost, da se igrajo pred šolo, je za nas, kot da bi zadeli glavni dobitek na lotu," je bila vesela Simona Ipavec Možek, vodja Podružnične šole Hrušica Osnovne šole Božidarja Jakca.

Nujno vlagati v izobraževanje otrok

Citypark bo za obnovo šolskega igrišča tako namenil pet tisoč evrov. "Želimo si, da bi generacije naših potomcev znanje pridobivale v čim bolj dostojnih in urejenih prostorih, in ponosen sem, da bo k temu pripomoglo tudi nakupovalno središče Citypark," je povedal Toni Pugelj, direktor Cityparka, in ravnateljici predal bon ter pozval tudi druga podjetja k podobnim akcijam. "Otroci so naša prihodnost in naše bogastvo. Vanje in v njihovo izobrazbo moramo vlagati, le tako si lahko obetamo svetlejšo prihodnost."

Izbor je bil po besedah vodje trženja v Cityparku Klavdije Miklavžin Javornik težak. "Vedeli smo, da so finančne stiske nekaterih šol velike, vseeno nismo pričakovali, da so razmere ponekod tako katastrofalne," je povedala Klavdija Miklavžin Javornik.

Ne spreglejte