SiolNET. Novice Slovenija
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Omejitev obiskov tudi na travmatoloških oddelkih UKC Ljubljana

0,04

termometer

UKC Ljubljana
Foto: Ana Kovač

Zaradi povečanega pojava respiratornih okužb so na travmatoloških oddelkih Kirurške klinike Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana do preklica omejili obiske. Obiski so vsak dan med 14. in 15. uro dovoljeni eni zdravi osebi ob poostrenih higienskih ukrepih.

Sorodniki oziroma znanci naj se pred obiskom zglasijo pri nadzorni medicinski sestri oddelka, kjer bodo dobili navodila o možnosti obiska, so danes sporočili iz UKC Ljubljana.

Tudi na Ginekološki kliniki UKC Ljubljana bo od sobote pa do preklica veljala omejitev obiskov. V porodnišnici velja omejitev obiska na zdravega partner. Na oddelku za intenzivno nego in terapijo nedonošenčkov pa je dovoljen obisk le zdravima staršema nedonošenčka, so dodatno sporočili iz UKC.

odprtje oddela za epidemine bolnišnica UKC postelja Novice Pred vrhuncem sezone gripe v Bolnici Petra Držaja odprtje oddelka za epidemije #video

Obiskovalce na ostalih oddelkih UKC Ljubljana prosijo, da dosledno upoštevajo higienske ukrepe, kot sta umivanje in razkuževanje rok, in na obiske k svojcem prihajajo le popolnoma zdravi.

Doslej so zaradi respiratornih okužb obiske omejili ali celo prepovedali že v večini bolnišnic.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin