Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 12. 2022,
6.42

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

1

Natisni članek

Pro bono pro bono brezplačna pravna pomoč v odvetniških pisarnah odvetnik

Ponedeljek, 19. 12. 2022, 6.42

1 leto, 4 mesece

Odvetniki danes delajo zastonj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

1

Odvetnik. Sodišče. | Posameznikom se ni treba predhodno prijaviti, če se bodo po brezplačno svetovanje odpravili v mestno hišo v Kopru, Novi Gorici in Ljubljani. Več informacij o sodelujočih odvetnikih, lokacijah in načinu izvedbe je objavljenih na spletni strani zbornice. | Foto Getty Images

Posameznikom se ni treba predhodno prijaviti, če se bodo po brezplačno svetovanje odpravili v mestno hišo v Kopru, Novi Gorici in Ljubljani. Več informacij o sodelujočih odvetnikih, lokacijah in načinu izvedbe je objavljenih na spletni strani zbornice.

Foto: Getty Images

Odvetniki bodo danes že 12. leto zapored organizirali Dan odvetniške pravne pomoči pro bono. Brezplačno pravno svetovanje bodo ponudili v odvetniških pisarnah, prek telekomunikacijskih in videokonferenčnih povezav, v Ljubljani, Kopru in Novi Gorici pa tudi v prostorih mestne hiše, so sporočili iz Odvetniške zbornice Slovenije.

Dan odvetniške pravne pomoči pro bono, s katerim zbornica zaznamuje dan, ko je iz deželne postala nacionalna zbornica, je namenjen predvsem posameznikom, ki si zaradi težkega finančnega položaja ne morejo poiskati pravne pomoči.

V letošnji akciji bo ponovno sodelovalo veliko slovenskih odvetnikov, ki bodo državljanom pojasnili splošne informacije v zvezi z njihovimi pravnimi vprašanji in jim predstavili pravne možnosti za njihovo rešitev, so navedli v sporočilu za javnost.

Odvetniška zbornica priporoča vsem, ki si želijo pravno pomoč sodelujočih odvetniških pisarn, da zaradi večje učinkovitosti z izbranim odvetnikom stopijo v stik še pred dogodkom in pridobijo termin za svoj obisk.

Posameznikom pa se ni treba predhodno prijaviti, če se bodo po brezplačno svetovanje odpravili v mestno hišo v Kopru, Novi Gorici in Ljubljani. Več informacij o sodelujočih odvetnikih, lokacijah in načinu izvedbe je objavljenih na spletni strani zbornice.

Lionel Messi
Sportal Messi z enim stavkom navijače spravil v dvojni delirij
električni avtomobil
Avtomoto Konec capljanja za Evropo? Strokovnjak zadovoljen z načrti vlade.
Ne spreglejte