SiolNET. Novice Slovenija
3,65

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Največji slovenski banki bosta podražili storitve

3,65

termometer

NLB
Foto: Matej Leskovšek

Banki NLB in NKBM bosta 1. novembra podražili nekatere storitve za fizične osebe.

Kot pišejo spletne Finance, bo Nova Ljubljanska banka vodenje osnovnega računa podražila za 20 centov, na 1,9 evra mesečno, naročilo nove PIN-številke bo namesto pet evrov stalo šest evrov. Za domače plačilne transakcije prek NLB Klika ali Klikina bodo komitenti namesto 0,38 evra odšteli 0,40 evra. Za pol evra bo dražja tudi letna naročnina na NLB MasterCard in Viso, ta bo po novem stala 22 evrov.

Nova KBM bo za uporabo spletne banke zaračunala 0,6 evra mesečno. Največja podražitev, ki jo je NKBM napovedala v svojem novem ceniku storitev, bo pri letnih članarinah plačilnih kartic, saj bo po novem letna naročnina za Viso in MasterCard znašala 24 evrov, kar je tri evre več kot prej. Dva evra več na leto bodo po novem plačevali uporabniki kartice Karanta.

Kot še pišejo Finance, preostale banke za zdaj še niso napovedale podražitve storitev za fizične osebe oziroma je v prihodnjih nekaj mesecih ne načrtujejo.

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • nisemhlapec / 07.09.2016. ob 18:32 +1 0

  Hja, nekdo bo moral plačati tajkunske kredite.Pa tudi veleuspešno poslovanje in talanje zasluženih dobičkov.

  +1 0
 • luks / 07.09.2016. ob 19:26 +1 0

  ljudje ki so po teh letih ostali pri NLB in NKBM se mi zdijo naravnost nori. Tisti ki bodo še po tem ostali mejijo pa na rob zdrave pameti. Medtem ko imas bolj primerne načine varčevanja, je bolano da zaradi nevemčesa ostajas pri Bankah katere bi mogli prve zapreti. Za nastalo situacijo so krivi predvsem ljudje ki imajo odprte račune pri teh dveh bankah. Škodijo predvsem sebi in posledično nam koz Državi...

  +1 0
delitve: 42
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin