Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 3. 2021,
9.04

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Žan Kranjec Žan Kranjec Petrol gorivo PR članek

Petek, 12. 3. 2021, 9.04

2 leti, 10 mesecev

Na Petrolu natočite gorivo in se odpeljite v novem avtu!

Oglasno sporočilo

Svoj "tank" do 14. aprila napolnite z gorivom Q Max in sodelujte v izjemni nagradni igri. Vaša je lahko čisto nova Ford Puma.

Petrol, Žan Kranjec | Foto:

Tako vas bodo Petrolova visokokakovostna goriva Q Max nagradila kar dvakrat – najprej s svojim odličnim delovanjem in zaščito motorja, nato pa še z več kot 300 bogatimi nagradami.

Poleg čisto nove Ford Pume lahko tako v nagradni igri osvojite še tekočino Vitrex, brezplačno avtopranje in 100 zlatih točk za izjemne popuste na Petrolu.

Nagradna igra traja do 14. aprila, boben pa bodo v Petrolu zavrteli 19. aprila 2021.

Veste, kaj imajo skupnega Petrolova goriva Q Max in nas smučarski as Žan Kranjec? Vzdržljivost, zanesljivost in maksimalno moč, so prepričani v Petrolu, kjer so Žana izbrali za obraz nagradne igre Q Max. Več o njej in o tem, kako sodelovati, si preberite na www.petrol.si/qmaxnagrajuje.

Petrol, Žan Kranjec | Foto:

Kako sodelujete v nagradni igri?

V nagradno igro, kot je še ni bilo, se lahko uvrstite, če se do 14. aprila ustavite na Petrolu in:

  • v rezervoar svojega vozila natočite najmanj 40 litrov kateregakoli goriva Q Max ter
  • ob plačilu pokažete svojo Petrol klub kartico.

Večkrat ko napolnite rezervoar, večkrat bo vaše ime uvrščeno v žreb. Če natočite Q Max iQ Diesel, pa boste v boben že takoj uvrščeni dvakrat.

Še prej pa ne pozabite na "kljukico"! Da lahko sodelujete v žrebu, morate Petrolu namreč dovoliti, da vas samodejno uvršča v svoje nagradne igre, zato se prepričajte, da imate v Petrol klubu urejeno soglasje za izdelavo vam prilagojenih ponudb. Kako to storite in vse o sodelovanju v nagradni igri, preverite na spletni strani Petrola.

In če še niste član Petrolove družine zvestobe? V Petrol klub se lahko včlanite kar iz udobja svojega kavča, prek preprostega spletnega obrazca. 

Vse, kar potrebujete nato, sta poln rezervoar in kanček sreče pri žrebu – in novim doživetjem naproti se boste morda odpeljali v čudoviti Ford Pumi.

Petrol, Žan Kranjec | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je Petrol.

Ne spreglejte