SiolNET. Novice Slovenija
1,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Ljubljani zaradi del zaprtih več križišč, avtobusi bodo vozili po spremenjenih trasah

1,41

termometer

Gradbeni stroj | Zaradi zaprtja križišča bodo mestni avtobusi na linijah 5 in 13 vozili po spremenjeni trasi. | Foto: STA
Zaradi zaprtja križišča bodo mestni avtobusi na linijah 5 in 13 vozili po spremenjeni trasi. Foto: STA

V Ljubljani, kjer novo podobo dobiva več cestnih odsekov, bodo danes za promet zaprli križišče Resljeve ceste in Trubarjeve ulice, v soboto pa še krožišče Bratislavske, Leskoškove in Argentinske ulice. V ponedeljek sledi zaprtje križišča Poljanske ceste, Rozmanove ulice in Poljanskega nasipa. V tem času bodo mestni avtobusi po spremenjeni trasi.

Zaradi obnove Poljanske ceste bo križišče zaprto od ponedeljka do predvidoma 31. avgusta. | Foto: MOL Zaradi obnove Poljanske ceste bo križišče zaprto od ponedeljka do predvidoma 31. avgusta. Foto: MOL V Ljubljani bo zaradi obnove Poljanske ceste od ponedeljka, 15. julija, do predvidoma 30. avgusta 2019 za ves promet zaprto križišče Poljanske ceste, Rozmanove ulice in Poljanskega nasipa, so sporočili z Mestne občine Ljubljana (Mol).

Zaradi zaprtja križišča bodo mestni avtobusi na linijah 5 in 13 vozili po spremenjeni trasi:

  • proti Mostam: Ilirska ulica–Njegoševa ulica–Roška cesta (Fabianijev most)–Poljanska cesta,
  • proti Centru: Poljanska cesta–Roška cesta (Fabianijev most)–Trubarjeva cesta (Hrvatski trg)–Rozmanova ulica– Ilirska ulica.

Avtobusi bodo ustavljali na vseh postajališčih na obvozni trasi. Na ljubljanski občini vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

Kot so še sporočili z Mol, bodo zaradi rekonstrukcije Trubarjeve ulice danes od 18. ure do predvidoma nedelje za ves promet zaprto križišče Resljeve ceste in Trubarjeve ulice.

V soboto in nedeljo bo zaradi del za ves promet zaprto tudi krožišče Bratislavske, Leskoškove in Argentinske ulice. Obvoz bo urejen po Šmartinski, Kajuhovi, Letališki in Leskoškovi cesti. Mestni avtobusi na liniji 7L bodo vozili po spremenjeni trasi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin