Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 8. 2013,
12.40

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
košarka letališče

Natisni članek

Ponedeljek, 26. 8. 2013, 12.40

8 let, 3 mesece

Košarkarji krivi, da bo živahno tudi v zraku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Na račun Evropskega prvenstva v košarki na letališču napovedujejo večje število čarterskih letov in na sploh večjo zasedenost letov.

V Slovenijo bodo košarkarji in navijači v času Evropskega prvenstva v košarki prispeli na različne načine – predvsem pa se bodo poslužili letalskega prevoza. Na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani, ki je tudi uradno letališče v času EP, pravijo, da se dogodka veselijo – v tem času bo namreč promet precej bolj pester.

Po pristanku pa …

Za številne ljubitelje in predstavnike košarke bo ljubljansko letališče tako predstavljalo prvi stik s Slovenijo, zato na letališču zagotavljajo, da bodo tudi tam lahko občutili košarkarski duh. Na steklenem pročelju potniškega terminala potnike ob prihodu in odhodu tako že od pomladi pozdravlja velik grafični motiv prvenstva, uradna tematika jih spremlja med prehajanjem skozi terminal, na voljo pa bodo različni spominki prvenstva.

Na našem največjem letališču še zagotavljajo, da so z javnim prevozom dobro povezani z bližnjimi mesti. Vsem obiskovalcem Eurobasketa, ki bodo na prvenstvo prileteli, bodo tako na letališču na voljo številni ponudniki rent-a-car storitev, taksi in kombi prevozov.

Za varnost je poskrbljeno

Kljub povečanemu številu potnikov posebnosti na Brniku ne pričakujejo, zato dodatni ukrepi na področju organizacije dela, kot so varnost, oskrba letal in oskrba potnikov zaradi dodatnih letov, ne bodo potrebni.

Ne spreglejte