SiolNET. Novice Slovenija
0,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kangler in Predalič ob koncu leta obiskala policijske postaje

0,79

termometer

Franc Kangler |  | Foto: Uroš Maučec
Foto: Uroš Maučec

Državna sekretarja na ministrstvu za notranje zadeve Franc Kangler in Božo Predalič sta ob koncu leta tradicionalno obiskala nekatere policijske uprave in postaje. Policistom sta se zahvalila za dobro opravljeno delo in jim zaželela mirne praznike, so objavili na spletni strani ministrstva.

Kangler je že v četrtek obiskal Policijsko upravo Maribor. Sestal se je z direktorjem Donaldom Rusom in si ogledal prenovljene prostore Operativno-komunikacijskega centra Maribor. Policistom se je zahvalil za dobro opravljeno delo in jim zaželel srečno ter mirno novo leto.

Predalič pa je zadnji dan v letu obiskal Policijsko postajo vodnikov službenih psov v Kopru. Policiste je pohvalil za dobro opravljeno delo v iztekajočem se letu in jim zaželel vse dobro v novem letu 2022. Kasneje se je sestal še z direktorjem koprske policijske uprave Borisom Koraso.

Novoletne obiske je Predalič sklenil v svojem domačem kraju Grosuplju. Z direktorjem Policijske uprave Ljubljana Janezom Rupnikom je policistom Policijske postaje Grosuplje zaželel čim mirnejši vstop v novo leto in se jim zahvalil za predanost svojemu delu, so še navedli na ministrstvu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin