SiolNET. Novice Slovenija
8,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Magnetogram: "Če predsednik vlade tega ne vidi, bo na koncu plačal s svojo glavo ..."

8,95

termometer

Janez Janša
Foto: STA

Janez Janša, predsednik stranke SDS, je na svojem profilu na Twitterju objavil fotografije dobesednega prepisa seje Knovs, ki je bila prejšnji torek. Po zatrjevanju Jerce Korče, članice komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) iz vrst LMŠ, naj bi prvak SDS na omenjeni seji komisije izrekel grožnje o padanju glav. Janša je, kot je razvidno iz magnetograma, med drugim dejal: "Če predsednik vlade tega ne vidi, bo na koncu plačal s svojo glavo, kot sedaj kaže."

Jerca Korče Novice Poslanka LMŠ razkrila, kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati Knovsa

Kot smo poročali, je Jerca Korče iz vrst LMŠ, članica komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb, sporočila, da naj bi na seji komisije Knovs, ki je bila zaprta za javnost, odvijala pa se je prejšnji torek, predsednik SDS Janez Janša grozil, da bodo padale glave.

Janša objavil zvočni zapis s seje

Na družbenem omrežju Twitter je zapisala: "Grožnje o padanju glav bi morale biti uvrščene na temno stran zgodovine. Pa vendar jih je slišati tudi v letu 2019. #Knovs Ko je za želja po oblasti tako močna, da odpove razum in popustijo zavore."

Marjan Šarec Novice Obračun Šarca s Toninom: Izbral si Janšo, jaz nisem starodobnik #video

Po objavi njenega tvita je završalo na družbenih omrežjih. Janša je njene navedbe označil za laž in napovedal, da bo zahteval umik oznake zaupnosti njegovega govora z razprave in javno objavil magnetogram, kar je storil danes na svojem profilu na Twitterju.

V magnetogramu (fotografije spodaj) med drugim piše: "če predsednik Vlade tega ne vidi, bo na koncu plačal s svojo glavo, kot sedaj kaže. Naš interes in seveda naša dolžnost pa je, da predvsem branimo to prvo točko, se pravi, da branimo pravico do parlamenta, da nadzoruje tajne službe ..." 

1 Foto: Twitter/Janez Janša

2 Foto: Twitter/Janez Janša

3 Foto: Twitter/Janez Janša

4 Foto: Twitter/Janez Janša

Rajko Kozmelj Novice "Nekdo je očitno želel preprečiti, da bi poostrili boj proti ekstremizmom" Dejan Židan Matej Tonin Novice KPK v preiskavo kadrovanja v Toninovi komisiji

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin