SiolNET. Novice Slovenija
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Inovativna platforma, ki skrbi za samooskrbnost Slovencev

0,21

termometer

Posnetek zaslona
Foto: Posnetek zaslona: Doprinesi.si

"Kriza, ki jo je v svet pognal virus covid-19, je prizadela vse. V razmerah, ko je možnost okužbe velika in je upravičeno in popolnoma nujno spoštovanje vseh omejitvenih ukrepov o gibanju in srečevanju, vsi iščemo hitre in učinkovite rešitve, ki lahko pomagajo prebivalstvu Slovenije. Povsod po svetu se kaže, kako pomembna je samooskrbna sposobnost posamezne države," pojasnjujejo snovalci projekta Doprinesi.si. Ti so zasnovali inovativno platformo, ki deluje kot stična točka ponudnikov domačih in svežih slovenskih izdelkov ter tistih, ki te izdelke potrebujejo.

Ekipa partnerjev (podjetja Formitas skupina, Fabulatorij, Kreatorij in Tech Sumo) je v nekaj dneh vzpostavila platformo DoPrinesi.si. Ta povezuje Slovenijo v čim bolj samooskrbno deželo.

DoPrinesi.si je stična točka za vse prebivalce Slovenije

Povezuje vse, ki svoje izdelke lahko ponudijo, tiste, ki te izdelke potrebujejo, in tiste, ki lahko odigrajo vlogo vmesnega člena med prvimi in drugimi ter lahko ponudijo pomoč. "Združujemo in povezujemo vse, ki stremimo k samooskrbi. Omogočamo vam, da naročite sveže, dobre, domače, slovenske izdelke pri slovenskih kmetih, podjetnikih, domačih pridelovalcih in predelovalcih ter številnih drugih," pravijo snovalci projekta DoPrinesi.si.

Pri nakupih, ki jih bo v kratkem tudi z brezstičnim plačevanjem omogočalo spletno stičišče DoPrinesi.si, ni članarin, provizij in nobenih drugih dodatnih stroškov, ki bi cene ponudnikov izdelkov kakorkoli povečevali. Delati dobro je osnovni motiv avtorjev, ki bodo k projektu povabili tudi podpornike, podjetja in institucije, za katere je vrednota delati dobro prav tako pomemben motiv delovanja.

Bankomat Novice Po pokojnino tokrat ne hodite na banko #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin