Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 3. 2024,
11.38

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nagrada Izbran produkt leta Eurospin PR članek

Ponedeljek, 4. 3. 2024, 11.38

1 mesec, 2 tedna

Eurospin je zopet med najboljšimi v Sloveniji

Oglasno sporočilo

Letos je bilo kar 60 izdelkov z Eurospinovih polic nagrajenih s prestižnim odličjem izbran produkt trgovskih znamk leta 2024. Med njimi lahko vsakdo najde kaj zase, kaj po svojem okusu. V Eurospinu prejeto priznanje kakovosti dodajajo v mozaik vseh ostalih odličij, s katerim bodo letos zaznamovali 20. obletnico delovanja na slovenskem trgu.

nagrada_vsi-nagrajenci | Foto: Eurospin Eko Foto: Eurospin Eko

Pečat izbran produkt leta je številka 1 v Sloveniji, regiji in na svetu. Že od leta 1987 je kupec v središču njihove metodologije kot edini sodnik, zato so pri Eurospinu še toliko bolj ponosni, saj priznanje pride iz prve roke. Zmagovalni izdelki so bili izbrani na podlagi raziskave NielsenIQ in z uporabo aplikacije treetz.

24121X5110_1200_Eurospin | Foto: Eurospin Eko Foto: Eurospin Eko

Med nagrajenci so hrustljavi muesliji z mlečno čokolado, jogurt, sirni namaz s proteini in proteinski mus, ki so odlični za zajtrke in malice. Najdemo tudi izvrstne njoke brez glutena in listnato testo brez glutena, kmečki in kuhan pršut, piščančje in puranje prsi, milansko salamo in mortadelo, bivoljo mocarelo in maskarpone ter mlečno in temno čokolado z lešniki. Nagrajeni sta bili tudi hrana za naše najmlajše mačje prijatelje in krema za telo ter roke s proteini svile. Odlični izdelki pripadajo lastnim blagovnim znamkam Dolciando, Pascoli Italiani, Meat Apetit, Fresche Fette, Amo Essere brez glutena, Tre Mulini, Radames in Fior di Magnolia.

3_Eurospin_1200 | Foto: Eurospin Eko Foto: Eurospin Eko

29. februarja je v ljubljanskem hotelu Grand Plaza Hotel potekala 12. slavnostna podelitev nagrad. Med prejemniki nagrad je bilo tudi tokrat podjetje Eurospin Eko, d. o. o. "V Eurospinu smo ponosni, da lahko letos kar 60 izdelkom podelimo prestižno nagrado izbran produkt trgovskih znamk leta 2024. Za prejeto nagrado se iskreno zahvaljujemo vsem kupcem, ki ste glasovali in določili zmagovalce, ostale pa vabimo, da jih preizkusite in se tudi sami prepričate o njihovi kakovosti," je povedala Natalija Pagon, vodja marketinga.

Natalija Pagon, vodja marketinga v podjetju Eurospin Eko, d. o. o. | Foto: Eurospin Eko Natalija Pagon, vodja marketinga v podjetju Eurospin Eko, d. o. o. Foto: Eurospin Eko

V Eurospinu nudijo široko paleto kakovostnih izdelkov lastnih blagovnih znamk, za katere imajo skrbno izbrane dobavitelje. Zato lahko svojim kupcem vedno zagotavljajo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno. Izdelki so zelo dobri, prenekateri celo odlični. Kakovost potrjujejo številna priznanja kakovosti, kot so izbran produkt trgovskih znamk leta 2024 (60 nagrajenih izdelkov), odlični pekovski izdelek 2024 (16 nagrajenih izdelkov), odlična kakovost in Best Buy Award.

1_Eurospin_122 | Foto: Eurospin Eko Foto: Eurospin Eko

Naročnik oglasnega sporočila je EUROSPIN EKO, D. O. O. 

Ne spreglejte