SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

ALEJA odprta vse dni v tednu, gostinski lokali po novem obratujejo vse do 22. ure

Oglasno sporočilo

Najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji ALEJA lahko obiščete prav vse dni v tednu. Trgovine so odprte od ponedeljka do petka med 9.00 in 21.00, ob sobotah pa svoja vrata odprejo že ob 8.00. Med tednom sta Interspar in Müller odprta že od 8.00 dalje.

aleja | Foto:

Ob nedeljah pa v celoti obratuje 2. nadstropje središča oz. ALEJA SKY, ki z gostinskimi lokali in aktivno športno streho obratuje vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do sobote od 9.00 do 22.00, ob nedeljah pa od 11.00 do 22.00. Obiščete lahko: Imperio Mexicano, Han, Chianti, Chuty’s, Vino in Ribe, McDonald's in Boul.

Ob nedeljah so v pritličju oz. prvem nadstropju odprti tudi Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLuxe, in sicer od 8.00 do 22.00. Lokal Neocafe pa obratuje od ponedeljka do sobote. Vse podrobnejše in ažurirane informacije ter posamezne delovne čase trgovin in lokalov najdete na spletni strani www.aleja.si.

ALEJA ravno v teh dneh praznuje svoj prvi rojstni dan, praznovanje pa bo trajalo vse do te sobote, 22. maja. Obiskovalce na nakupovalnih ulicah ALEJE čaka bogat, pester in zanimiv program.

Na info točki v prvem nadstropju središča lahko kupite tudi darilne bone Desetak, ki so kar 5 let unovčljivi v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih.

Visoki higienski standardi, ki jih zagotavljajo v ALEJI, omogočajo popolnoma varno in brezskrbno nakupovanje. Stalno skrbijo za redno razkuževanje, dosledno nošenje mask in upoštevanje varnostne razdalje ter spremljajo število obiskovalcev. Nedavno so bili higienski ukrepi najsodobnejšega nakupovalnega središča certificirani tudi s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.


Naročnik oglasnega sporočila je ALEJA.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin