SiolNET. Novice Slovenci v tujini
2,81

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ženavci: ženska v solariju našla truplo

2,81

termometer

Solarij |  | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

V Avstriji poročajo o tragičnem dogodku, v katerem je v solariju umrla 50-letna ženska. Našla jo je ena od strank, ki se ji je zdela sumljiva popolna tišina, čeprav je bila kabina zasedena. Vzrok smrti po prvih podatkih policije ni povezan s tretjo osebo.

Kot poroča Kleinen Zeitung, se je nesrečen dogodek zgodil v avstrijskem mestu Jennersdorf (Ženavci) v deželi Gradiška nedaleč od slovenske meje.

Salon za sončenje je povsem avtomatiziran. Ko je vanj v nedeljo vstopila stranka, jo je čakalo grozno presenečenje. Videla je, da je kabina s številko ena zasedena, vendar iz nje ni bilo slišati nobenega zvoka, zato je postala pozorna in nekajkrat vprašala, ali je vse v redu. Ko je odprla kabino, je našla truplo 50-letnice. Ta naj bi salon obiskala v nedeljo okrog 14.30, našli pa so jo okrog 16.45.

Preiskava še poteka, za zdaj pa poročanju avstrijskih medijev ne kaže, da bi šlo za dejanje tretje osebe. Policija na truplu ni našla nobenih poškodb. Lastnik je dejal, da na opremi ni bilo napake, ob tem pa svojcem izrekel sožalje.

Dojenček Novice Materi 16-mesečna zaporna kazen zaradi povzročitve smrti novorojenke Rešilec Novice Zaposleni so nenormalno obremenjeni, izgorevajo, stiske vse hujše #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin