Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 2. 2024,
9.58

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

gospodarstvo dostava Intersport Glovo PR članek

Torek, 20. 2. 2024, 9.58

1 mesec, 3 tedne

Glovo utrjuje partnerstvo z Intersportom

V aplikaciji Glovo je s hitro dostavo v 10 mestih na voljo več kot 5.000 športnih izdelkov in dodatkov

Oglasno sporočilo
Intersport_Press_Release_Glovo_1200x800 | Foto Glovo

Foto: Glovo

V zadnjih letih smo se začeli zavedati pomena lastnega zdravja in se začeli posvečati preventivi in načinom, kako zdravje kar najbolj okrepiti. Seveda je za zdrav duh v zdravem telesu najlažje poskrbeti z redno športno aktivnostjo. Raziskava, ki so jo v preteklem letu opravili v Sloveniji, je pokazala, da sta daleč najbolj priljubljena športa pohodništvo in kolesarjenje, saj je možnosti za tovrstno rekreacijo resnično veliko. S pohodništvom se tako danes rekreativno ukvarja kar 72 odstotkov vprašanih, s kolesarjenjem pa 51 odstotkov.

Željam Slovencem sledi tudi Glovo, večkategorijska platforma, ki omogoča dostop do različnih vrst izdelkov in jedi na zahtevo, njihova ponudba pa vključuje tudi enega največjih ponudnikov športne opreme in oblačil v Sloveniji – Intersport.

Skupina Intersport je eden vodilnih svetovnih trgovcev na drobno s športnim blagom, ki je že dolgo prisoten na slovenskem trgu in je nedvomno pomagal šport prinesti v vsakdan Slovencev.

Podjetji sta partnerstvo še poglobili, saj trenutno za ponudbo v aplikaciji Glovo skrbi 15 trgovin Intersport v desetih slovenskih mestih. Tako imajo uporabniki Glova zdaj dostop do več kot pet tisoč izdelkov iz Intersportove ponudbe s hitro dostavo na dom v manj kot 35 minutah. Izbirajo lahko med 18 kategorijami izdelkov glede na vrsto športa: drsanje, fitnes, kolesarstvo, nogomet, košarka, tek, pohodništvo, nordijska hoja in mnoge druge. Še posebej pestro izbiro boste našli v kategorijah zimskih športov, saj so zimske počitnice že tu.

Raziskava je še pokazala, da 87 odstotkov Slovencev, ki se rekreativno ukvarjajo s športom, to počne zaradi svojega zdravja in boljšega počutja. Nenazadnje je to čas, ki si ga vzamejo zase in sami ali v družbi naredijo nekaj za svoje zdravje, si zbistrijo misli in se razbremenijo vsakodnevnih skrbi. Naj manjkajoči kos športne opreme ne bo izgovor, da boste trening preskočili. Le dobre pol ure vas loči od boljšega počutja, ki vam ga lahko zagotovita Glovo in Intersport.

Poleg tega bodo novi uporabniki aplikacije Glovo v tednu od 19. do 25. februarja izkoristili ugodnost brezplačne dostave za naročila iz Intersporta, oddana prek aplikacije.

Naročnik oglasnega sporočila je Glovoapp SI, d. o. o.

Ne spreglejte