Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 8. 2024,
12.16

Osveženo pred

2 uri, 58 minut

Oglasno sporočilo
zaslužek na spletu denar zaslužek Žan Nekrep noad PR članek

Natisni članek

Petek, 16. 8. 2024, 12.16

2 uri, 58 minut

Šokantno: kako je znani Slovenec na plaži prek spleta preprosto zaslužil 787 tisoč evrov

Oglasno sporočilo
Žan Nekrep | Foto osebni arhiv Žan Nekrep

Foto: osebni arhiv Žan Nekrep

Gre za preprost spletni zaslužek z izdelki, ki jih lahko vsak kupi na Alibabi in dražje proda na Amazonu. Žan Nekrep brezplačno razkriva svojo metodo za preprost spletni zaslužek, ki jo zdaj lahko uporabljajo vsi Slovenci in Slovenke, ki si želijo finančne neodvisnosti z minimalnim časovnim vložkom. Verjame, da si vsak, ne glede na starost ali izkušnje, zasluži priložnost za uspeh pri spletnem zaslužku. Kako mu je v manj kot dveh letih na spletu uspelo preprosto ustvariti več kot 787 tisoč evrov prihodka? Razkrivamo sistem, ki se imenuje Amazon FBA. Pozorno preberite članek, če želite zaslužiti.

Poglejmo si, kako je Žan Nekrep v obdobju 24 mesecev (do 14. avgusta 2024) preprosto zaslužil na spletu, medtem ko je bil vsako leto vsaj sto dni na dopustu. S prodajo preprostih izdelkov, ki jih ni nikoli niti videl, je imel 787 tisoč evrov prihodka.

Žan Nekrep | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Si želite tudi vi z malo vloženega časa preprostega spletnega zaslužka? Če si želite večjih prihodkov, lahko to dosežete. Žan Nekrep bo na brezplačnem webinarju predstavil vse potrebne korake, da boste lahko tudi vi začeli služiti hitro in preprosto.

Žan svoje tedenske zaslužke redno objavlja na Instagramu, da bi dokazal učinkovitost svojega dobičkonosnega sistema. Poleg tega deli tudi uspešne zgodbe svojih učencev, s čimer želi pokazati, da je s pravim znanjem in premišljeno strategijo mogoče doseči finančno neodvisnost prek spleta. Da bi to dragoceno znanje približal vsem, vsak torek organizira brezplačen spletni seminar, kjer razkrije ključne korake za uspeh na Amazonu. Sistem Amazon FBA, ki ga uporablja, omogoča preprosto ustvarjanje spletnih prihodkov, pri čemer Amazon opravi večino dela.

Želite na spletu zaslužiti tudi vi, ne da bi vložili veliko časa, in imeti več od življenja? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse, od A do Ž, da lahko začnete čim prej.

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) je preprost sistem, ki posameznikom in podjetjem omogoča prodajo izdelkov na Amazonu brez potrebe po upravljanju skladišča, pakiranju ali dostavi. Platforma ponuja priložnost za doseganje visokih zaslužkov z globalno prodajo na Amazonu, ne da bi se morali ukvarjati s tehničnimi vidiki poslovanja. Metoda FBA je dostopna tako izkušenim trgovcem kot tudi popolnim začetnikom. Izdelke preprosto naročite prek Alibabe in jih nato za višjo ceno prodate na primer na ameriškem Amazonu.

Žan Nekrep s tem preprostim sistemom vsako leto zasluži več kot 350 tisoč evrov.

Žan Nekrep | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Želite brezplačno izvedeti, kako preprosto zaslužiti na Amazonu? Ne zamudite te priložnosti in se na tej povezavi hitro prijavite na brezplačni Amazon webinar, kjer boste izvedeli vse, kar potrebujete.

V torek ob 20. uri vas čaka brezplačni spletni seminar o preprosti strategiji zaslužka na Amazonu, ki je veliko Slovencem prinesla velike prihodke. Brezplačni seminar o preprostem spletnem zaslužku je primeren tudi za začetnike.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar ter si zagotovite preprost spletni zaslužek!

Žan Nekrep je prepričan, da Amazon nudi izjemne priložnosti za preprost spletni zaslužek z raznolikimi izdelki. Na brezplačnem seminarju bo delil svoje dragocene izkušnje in vam pokazal konkretne primere uspešne prodaje izdelkov, ki jih lahko učinkovito tržite na tej platformi. Verjame, da je spletni zaslužek na Amazonu dosegljiv vsakomur iz Slovenije. Ne zamudite te priložnosti in se prijavite na brezplačni seminar na tej povezavi ter začnite svojo uspešno spletno poslovno pot.

Zakaj začeti prodajo na Amazonu iz Slovenije?

  • Dodatni vir dohodka ob redni službi: dodatno zaslužite brez opuščanja svoje redne zaposlitve.
  • Brez lastnega skladišča ali spletne strani: Amazon poskrbi za skladiščenje vaših izdelkov, brez potrebe po lastni spletni strani.
  • Direktno pošiljanje izdelkov strankam: Amazon skrbi za pošiljanje vaših izdelkov neposredno do strank.
  • Fleksibilno poslovanje od koderkoli: učinkovito vodite svoje poslovanje z dostopom do interneta, kjerkoli že ste.
  • Prodaja kot fizična oseba: začnite svojo podjetniško pot na Amazonu brez potrebe po registraciji pravne osebe.
  • Minimalen časovni vložek: za vzdrževanje uspešnega posla na Amazonu potrebujete le nekaj ur tedensko.
  • Brez dodatnega osebja: upravljate svoje poslovanje brez potrebe po zaposlovanju dodatnega osebja.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni webinar o preprostem spletnem zaslužku, ki bo že v torek!

Žan Nekrep se je odločil, da bo brezplačno razkril svoj sistem, ki mu omogoča, da uživa na plaži, medtem ko zasluži.

Ključna ideja njegovega sistema je izkoristiti priložnosti, ki jih ponuja največja svetovna spletna trgovina Amazon, in zdaj je ta priložnost dostopna tudi Slovencem. Vendar uspeh ni le v tem, da se prijavite na Amazon in čakate na rezultate. Ključno je, da upoštevate nekaj pomembnih strategij in trikov, ki jih Žan predstavi na svojem brezplačnem webinarju. Te strategije so preproste za uporabo in vam lahko pomagajo ustvariti lasten zaslužek.

Če niste prepričani, kako začeti s prodajo na Amazonu, je proces preprost. najprej se morate registrirati kot prodajalec in nato izbrati izdelke za prodajo. Pri izbiri izdelkov je pomembno upoštevati povpraševanje na trgu in se izogniti prenasičenim kategorijam. Tako se boste izognili preveliki konkurenci, dosegli boljše cene in povečali svoj dobiček.

Kliknite tu in se prijavite na popolnoma brezplačen webinar o spletnem zaslužku na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko začnete hitro služiti prek spleta!

Najpomembnejši korak je izbira pravih izdelkov za prodajo na Amazonu. Na brezplačnem webinarju Žan Nekrep pokaže točne primere prodaje izdelkov, ki jih lahko ceneje kupite na Kitajskem in dražje prodate ter preprosto zaslužite razliko.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar o zaslužku na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi vi preprosto zaslužite prek spleta!

Tudi vi dvomite o tem, ali spletna prodaja deluje za Slovence?

Nekateri verjamejo, da je to mogoče doseči, vendar marsikdo dvomi in se sprašuje, kako začeti služiti z Amazonom in ali je to sploh mogoče.

Po besedah Žana Nekrepa, ki ga nekateri označujejo za guruja spletnega zaslužka v Sloveniji, je ključ do uspeha preprost sistem, ki temelji na uporabi Amazona in spletnega trženja. Nekrep svoj sistem brezplačno deli s Slovenci in trdi, da je dostopen vsakomur ne glede na to, ali ima izkušnje v spletnem poslovanju ali ne.

Zaradi Amazona vse več ljudi iz Slovenije vsak dan dobro zasluži na spletu in so zaradi tega pustili tudi svoje redne službe, ki so jih imeli več let.

Si želite tudi vi zaslužiti prek spleta na Amazonu z malo vloženega dela ali služiti kar med uživanjem na plaži? Prijavite se tukaj na brezplačni seminar, na katerem boste izvedeli vse informacije o tem spletnem zaslužku. Žan Nekrep bo pokazal tudi konkretne primere izdelkov, ki jih lahko dražje prodajate.

Zanimivo je, da tudi umetna inteligenca Chat GPT, o kateri trenutno govori ves svet, Amazon postavlja za prvo izbiro pri spletnem zaslužku, če želite prejeti več kot deset tisoč evrov na mesec.

Chat GPT smo povprašali, kaj je najboljši način za zaslužek deset tisoč dolarjev na mesec prek spleta:

Žan Nekrep | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Če želite spremeniti svoje življenje in doseči finančno neodvisnost, se prijavite na brezplačni seminar v torek ob 20. uri. Brezplačno boste izvedeli, kako:

  • izkoristiti rast spletne prodaje po vsem svetu,
  • začeti sistem spletnega zaslužka, ki omogoča hitro služenje,
  • zaslužiti z izdelki iz Kitajske, ki se dobro prodajajo na Amazonu, ter
  • najti zmagovalni izdelek za prodajo in ga uspešno lansirati na Amazonu.

Zaradi spletnega zaslužka prek Amazona je vse več Slovencem omogočeno, da si spremenijo življenje, kot sami želijo.

Bi radi tudi vi preprosto zaslužili na spletu z malo vloženega dela? Prijavite se tukaj na brezplačni seminar, na katerem boste hitro izvedeli vse informacije o preprostem spletnem zaslužku. Vsi prijavljeni boste brezplačno dobili tudi posnetek webinarja, ki si ga lahko ogledate kasneje.

Ne spreglejte