Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 10. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zaslužek na spletu kriptovalute zaslužek PR članek

Torek, 25. 10. 2022, 7.00

1 leto, 6 mesecev

Pripravnik je bankirjem ukradel skrivnost. Kako v 21 dneh zaslužiti 60 tisoč evrov s kriptovalutami?

Oglasno sporočilo

Zahvaljujoč predanosti Dejana Kobala (24 let) lahko vsak s kriptovalutami zasluži šestkrat več kot doslej. Celo 60 tisoč evrov v 21 dneh. Vse po zaslugi odkritja, ki nam ga je zaupal Kobal.

1 | Foto:

Dejan Kobal je odkril skrivnost zaslužka 60 tisoč evrov, ko je opravljal pripravništvo na banki. Že po nekaj dneh dela je fant opazil, da zaposleni kljub temu, da so v službi le dve uri dnevno:

  • vozijo najnovejše avtomobile, nosijo najdražje obleke in živijo luksuzno življenje;
  • kupujejo drage dodatke, najsodobnejše računalnike, telefone in ure;
  • na bankomatu redno dvigujejo večje vsote denarja.

Vse to brez trdega dela

Dejan se predstavi našemu novinarju: "Prihajam iz nepremožne družine. Zelo sem si želel zaposlitve v banki, da bi na ta način finančno pomagal družini. Že od malega so me starši učili, da moram za uspeh težko in veliko delati. Kasneje sem videl, kako bančni uslužbenci zaslužijo rekordne vsote in delajo le dve uri dnevno. Nisem mogel verjeti! Takrat sem se trdno odločil, da odkrijem skrivnostno pot do luksuznega življenja."

"A ko mi je uspelo odkriti…"

Dejan se spominja: "Potrpežljivo sem čakal na priložnost, da bi odkril skrivnostni način dodatnega zaslužka bankirjev. In ko je nekega dne sodelavec pustil bančni izpisek na mizi, sem izkoristil priložnost. Na hitro sem preletel izpisek in bil šokiran, ko sem videl, da ta moški:

  • dobi vsak teden na svoj račun od 13.854 evrov do 15.081 evrov,
  • dviguje vsakih 21 dni ne 5.000 evrov, 10.000 evrov ali 15.000 evrov, ampak 60.000 evrov,
  • služi ta denar po uradni poti, in sicer s kriptovalutami.

Denar se je pojavil že po treh dneh

"Kot pripravnik v banki sem imel dostop do večine sistemov. Niti za trenutek nisem okleval, ko se je ponudila priložnost, da tudi sam izkoristim skrivnost bankirjev in s kriptovalutami zaslužim 60 tisoč evrov. Takoj ko sem se lotil metode, so se začele dogajati neverjetne stvari. Po treh dneh, ko sem preveril stanje na računu, nisem mogel verjet svojim očem. Zaslužil sem več denarja kot v vsem svojem življenju!" 

In vsak dan ga je bilo več:

  • po treh dneh sem imel 7.023 evrov,
  • po desetih dneh 27.098 evrov,
  • po treh tednih rekordnih 60.021 evrov.

Z dodatnim zaslužkom sem pomagal tudi družini

Z izplačilom rekordnih vsot sta starša brez težav poplačala vse dolgove, popolnoma prenovila dotrajano hišo in se prvič po 15 letih celo odpravila na dopust v Ankaran.

Zahvaljujoč Dejanovemu zaslužku sta se starša po 15 letih odpravila na zaslužen dopust. | Foto: Zahvaljujoč Dejanovemu zaslužku sta se starša po 15 letih odpravila na zaslužen dopust.

Dejan: Starši so bili zelo ponosni na moj uspeh. Sam pa nisem bil čisto zadovoljen. Vedel sem, da lahko s skrivnostno metodo bankirjev rešim pred revščino in dolgovi tudi preostale družine, ki so v težki situaciji. Prepričan sem bil namreč, da lahko tudi drugi:

  • dvignejo ne 5.000 evrov, 10.000 evrov ali 15.000 evrov, ampak 60.000 evrov v 21 dneh, tudi če imajo danes v denarnici le 25 evrov;
  • brez dodatnega trdega dela in brez finančnega znanja zaživijo svoje sanjsko življenje brez dolgov;
  • zaslužijo dodaten denar in si privoščijo luksuz, o katerem sanjajo že celo življenje.

"Nenadoma sem se ustrašil za svoje življenje"

Ko je bil Dejan tik pred tem, da razkrije skrivnostno metodo bankirjev, so se pojavile težave.

Pohlepni bankirji so ugotovili, da je pripravnik odkril njihovo skrivnostno metodo. Odločili so se, da bo ta metoda ostala skrivnost, zato so morali Dejana odstraniti iz podjetja.

Še istega dne sem dobil odpoved delovnega razmerja. Zagrozili so mi, da bo banka zoper mene sprožila večmilijonski sodni postopek, če izdam skrivnost. Poleg tega sem na mizi našel anonimno pismo z grožnjami. Grozili so mi s tepežem ali celo s smrtjo, če razkrijem skrivnostno metodo zaslužka 60 tisoč evrov. Bil sem zares prestrašen.

Želel sem le pomagati ljudem v finančni stiski

Dejan je zaradi prejetih groženj začel ostajati doma med štirimi stenami. Bal se je za lastno življenje in življenje družine. Za nekaj mesecev je opustil načrt o razkritju skrivnostne metode. Prepričan je bil, da so nepošteni bankirji dosegli svoj cilj: navadni ljudje ne bodo nikoli vedeli, kako s kriptovalutami zaslužiti 60 tisoč evrov.

"Tega nisem mogel dopustiti!"

Vse dneve in noči sem premišljeval in koval načrte za razkritje skrivnostne metode. Hkrati sem se bal za svoje življenje. Po drugi strani pa se mi je zdelo sramotno, da pred svetom skrivajo metodo za 60 tisoč evrov v 21 dneh. Ti bogataši se vozijo z najnovejšimi avtomobili, kupujejo stanovanja in sploh ne pomislijo, da bi lahko pomagali mnogim v finančnih težavah. Namesto tega pa nedolžnemu človeku grozijo s smrtjo!  Tvegal sem vse in grožnje prijavil policiji.  Potem se je vse zgodilo zelo hitro.

Bankirji so dobili svoje

Za grožnje s smrtjo je po zakonodaji zagrožena zelo visoka kazen. Grozilna pisma, ki sem jih dobil, so bila dovoljšen razlog za sodišče. Že po nekaj tednih je prišlo do zaslišanja. Bankirji, ki so prišli v spremstvu policije, so se zdeli mirni in samozavestni. Eden od njih mi je celo v sodni dvorani zagrozil: "Boš videl, kaj bomo naredili s tabo, ko pridemo ven." Ni namreč pričakoval, da mu bo sodišče naložilo visoko kazen.

15 let prepovedi dela v finančnih ustanovah, sedem let zapora zaradi groženj in 800 tisoč evrov denarne kazni – takšna je bila končna razsodba.

Zaradi groženj kaznovani bankirji so poskušali s pritožbo, a je bila odločitev sodišča dokončna. | Foto: Zaradi groženj kaznovani bankirji so poskušali s pritožbo, a je bila odločitev sodišča dokončna.

Sprejmite Dejanov izziv in pridobite dodatnih 60 tisoč evrov

Na spletu se pojavlja veliko neverjetnih zgodb, zato nas je Dejan prosil, naj s pomočjo bralcev preverimo delovanje metode. V ta namen smo povabili 150 bralcev, ki so prvi preizkusili metodo in poročali o dodatnem zaslužku. Že po 24 urah so v uredništvo klicali ljudje, ki so prvič v življenju služili denar s kriptovalutami. Dobivali smo 9–12 klicev na uro, sporočila SMS, e-poštna sporočila in zahvale.

Mojca in Andrej sta bila med 150 ljudmi, ki so prvi preizkusili metodo in zaslužili 60 tisoč evrov. | Foto: Mojca in Andrej sta bila med 150 ljudmi, ki so prvi preizkusili metodo in zaslužili 60 tisoč evrov.

Ljudje so poročali, da so zaslužen denar porabili za nakup novega, večjega avtomobila, za študij otrok, za nakup počitniške hiške, za prenovo dotrajane hiše, za počitnice v tujini in za mirno upokojensko življenje.

Tudi za vas smo pripravili posebno ponudbo, s katero lahko zaslužite dodatnih 60 tisoč evrov, vendar je ponudba ekskluzivna in omejena. Izkoristi jo lahko le prvih deset oseb, ki obišče to spletno stran:

Kliknite tukaj in izkoristite novo finančno priložnost za zaslužek dodatnih 60.000 evrov v 21 dneh>>

Naročnik oglasne vsebine je Bovem Cornu LLC.

Ne spreglejte