Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 12. 2022,
12.13

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kriptokovanci kriptovalute PR članek

Četrtek, 22. 12. 2022, 12.13

1 leto, 4 mesece

FightOut zbral že 2,5 milijona dolarjev, začenja se razdelitev 250 tisoč dolarjev kriptožetonov

Oglasno sporočilo
finixio

V tretjem tednu decembra se je začel izvajati projekt FightOut, ki v metaverzum vnaša tehnologijo "move-to-earn" (M2E). Do sedaj so zbrali že 2,45 milijona dolarjev, ta teden pa predstavljajo zvezdniško zasedbo ambasadorjev.

FightOut žeton FGHT omogoča dostop do aplikacije FightOut Web 3.0, ki bo že v prvem četrtletju leta 2023 začela delovati v beta različici, v drugem četrtletju 2023 pa bo na voljo tudi polna različica.

FightOut združuje vadbo in usposabljanje v resničnem življenju z avatarji posameznih uporabnikov v metaverzumu, kjer se vitalni podatki prenesejo v svet virtualne resničnosti.

Žeton je trenutno naprodaj za 0,0166 dolarja (60,06 = 1 dolar), ob doseženem mejniku 5 milijonov dolarjev pa se bo cena podvojila na 0,0333 dolarja. Predprodaja se bo končala 31. marca 2023.

Bodite hitri in si zagotovite nižje cene, saj se trenutno cena od konca prve faze linearno povečuje v sekundnih intervalih in bo do konca predprodajne sezone 31. marca dosegla 0,0333 dolarja. Ob kotizaciji na prvi centralizirani borzi 5. aprila 2023, bo cena FGHT verjetno doživela znaten dvig, saj se bodo novice o projektu razširile.

Poleg tega je ekipa ob začetku predprodaje začela z razdeljevanjem FGHT žetonov v vrednosti 250.000 dolarjev, ki jih lahko osvoji zgolj en srečen vlagatelj. Izpolnite devet nalog, pridružite se različnim kanalom družbenih medijev FightOut in v času žrebanja postanite imetnik žetonov v vrednosti vsaj 250 dolarjev.

Ekipi se pridružijo vrhunski UFC borci, boksarski rekorder in fitnes vplivnež

finixio | Foto:

Amanda Ribas in Talia Santos

Ta teden sta iz sveta mešanih borilnih veščin ambasadorki FightOut postali borki UFC Amanda Ribas in Taila Santos.

Od avgusta 2022 je Amanda na devetem mestu v ženski Strawweight kategoriji UFC in na 15. mestu v Flayweight kategoriji. Brazilska kolegica Taila pa tekmuje v Flyweight kategoriji, kjer je bila avgusta uvrščena na drugo mesto.

Brazilske elitne borke so ženski MMA dvignile na višjo raven in bodo v telovadnicah FightOut prek video treningov in tudi osebno pomagale uporabnikom izboljšati njihovo telesno pripravljenost in treninge.

Savannah Marshall

Britanska boksarka Savannah Marshall se je pridružila ambasadorski ekipi FightOut, da bi pomagala k oblikovanju skupnosti z izkoriščanjem zvezdniškega statusa in moči blagovne znamke elitnih športnikov in borcev.

Savannah je ena najboljših boksark na svetu, njen nedavni dvoboj z Američanko Claresso Shields pa je podrl vse rekorde in pritegnil največ gledalcev med vsemi ženskimi boksarskimi dvoboji v zgodovini.

Tremayne Dortch

Četrti ambasador, ki je bil ta teden predstavljen skupnosti, je fitnes vplivnež Tremayne Dortch, znan tudi kot "mišični ninja". Osebni trener Tremayne, zvezdnik resničnostnega šova ameriške televizijske mreže NBC American Ninja Warrior, ima na Instagramu 271.000 sledilcev.

Skupnost FightOut je izjemno zadovoljna in hvaležna, da ima te vrhunske elitne borce in trenerje v svoji sredini.

Pridobite bonusne žetone v višini do 50 odstotkov vloženega in pridobljenega zneska

FightOut vključuje zelo privlačen razpored bonusov, v katerem so sodelujoči v predprodaji nagrajeni z bonusnimi žetoni glede na znesek, ki ga vložijo in odmerno dobo.

Ekipa je predhodno sporočila, da se bo najvišja stopnja bonusnega razporeda končala in sicer  25 odstotkov za naložbe v višini 50.000 dolarjev ali več; 25 odstotkov za 24-mesečno obdobje upravičenosti, ko bo predprodaja dosegla vrednost 5 milijonov dolarjev.

Toda odlična novica za vlagatelje je, da bo zdaj celoten razpored bonusov veljal ves čas trajanja predprodaje.

Za vse žetone FGHT velja trimesečno obdobje upravičenosti, po katerem lahko imetniki izberejo, če želijo podaljšati obdobje zaklepanja.

Pravica do žetonov se začne ob koncu predprodaje, žetoni pa se odklenejo vsako sekundo v izbrani odmerni dobi. Vlagatelji lahko sproščene zneske zahtevajo kadar koli, tj. na polovici obdobja upravičenosti lahko vlagatelj zahteva 50 odstotkov svojih žetonov.

FightOut si prizadeva preoblikovati do zdaj prevladujočo postavitev Web 2.0 in odpraviti pomanjkljivosti, ki jih je ugotovilo pri Web 3.0 Move-to-Earn, kot ga trenutno izvajajo projekti, kot je STEPN.

Projekt FightOut podpirajo podjetja Transak, LBank Labs, BlockMedia Labs in Cryptonews.com.

Elitni borilni športniki so že vzor vsem

FightOut je namenjen vsem, ki želijo izboljšati ali ohraniti svoje zdravje in telesno pripravljenost. Za razliko od drugih fitnes aplikacij in ekosistemov pa želi FightOut svojim uporabnikom omogočiti dosego svojih ciljev, in sicer z vključitvijo športnikov, ki spodbudijo ljudi k še večjim dosežkom.

FightOut bo zagotavljal poti za profesionalne borce, kot so borci MMA in boksarji, pa tudi za druge vrste športnikov, s pristopom "slogi ustvarjajo borbe", ki ustvarja prilagojene fitnes programe za določene športe in dejavnosti.

Videoposnetki in vadbeni režimi, ki so jih pripravili borilni športniki v studiih, bodo del vsake telovadnice. Prvi video treningi profesionalnih borcev bodo na voljo v drugem četrtletju leta 2023. Telovadnice bodo dejansko postale središča skupnosti za vse člane, vendar fizična prisotnost v njih ne bo obvezen ali celo nujen del članstva.

FightOut načrtuje, da bo na začetku vzpostavil do 20 telovadnic, in sicer najprej v mestih, kjer so skupnosti FightOut najbolj živahne, sčasoma pa bo platforma imela središče v vseh najpomembnejših svetovnih mestih. Prva telovadnica FightOut bo pridobljena v prvem četrtletju.

Pripravite se na boj z aplikacijo FightOut, ki bo na voljo v prvem četrtletju leta 2023

finixio | Foto:

V središču platforme je spremljevalna mobilna aplikacija FightOut, v kateri bo za merjenje in spremljanje telesne zmogljivosti najprej uporabljena tehnologija telefona in pametne ure. Izbrali boste lahko kako boste usmerili svoj trening, na primer moč, dobro počutje in duševnost, srčno-mišično vzdržljivost ali vse.

Izberite na primer moč in nato med možnostmi, ki se prikažejo pod "cilji telesne teže", izberite, kakšno opremo imate na voljo, kako najraje vadite, koliko dni na teden vadite, kako dolgo traja vaša vadba, kakšen je vaš spol, telesne mere, datum rojstva in na koncu postopka je za uporabnika aplikacije ustvarjen načrt.

Kakšna je vloga žetona FGHT in REPS?

FightOut je naročniška storitev, za prijavo pa lahko uporabite oba žetona FGHT in REPS ali pa navadno fiat valuto. Vendar pa bo veljal 25 odstotni popust za vse, ki bodo naročnino kupili z žetonom FGHT, da bi podprli ekonomičnost žetona FGHT.

REPS je valuta zunaj blockchaina v aplikaciji FightOut. Nagrade se zaslužijo v REPS, z njimi pa se plačuje tudi razpoložljivo blago v aplikaciji in druge storitve, kot so posvetovanja na daljavo z osebnimi trenerji ali edinstvenimi borilnimi trenerji FightOut, trgovsko blago in cela paleta drugih digitalnih dobrin, na primer kozmetika za avatarje. Z žetonom FGHT je mogoče kupiti dodatne žetone REPS, kar je še en dejavnik, ki podpira vrednost žetona FGHT.

Ekipo, ki stoji za predprodajo FightOut, je preverila družba CoinSniper, njeno tehnologijo pa je revidiral Certik.

Na polovici poti do ciljne vrednosti 5 milijonov dolarjev ni več časa, preden se cena žetona zviša, zato ne zamudite spletne revolucije 3.0 na področju zdravja in fitnesa z FightOut.


Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.  

Ne spreglejte