Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2022,
16.03

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zaslužek na spletu investicije Finance kriptovalute PR članek

Torek, 6. 12. 2022, 16.03

1 leto, 4 mesece

Dash 2 Trade zbral skoraj deset milijonov dolarjev: 30-dnevno odštevanje do kotacije na CEX se je začelo

Oglasno sporočilo
finixio

Profesionalna platforma za obveščanje o trgovanju Dash 2 Trade je v predprodaji zbrala skoraj deset milijonov ameriških dolarjev. Napovedali so, da se bo ob tem mejniku začelo odštevanje do prve centralizirane kotacije na CEX. Poleg LBank in BitMart se je kotizaciji žetona pridružil še Changelly Pro.

Vodji skupnosti Dash 2 Trade Trevorju Mainu boste v četrtek, 15. decembra, ob 17. uri UTC, lahko zastavili dodatna vprašanja na Coinsniper Telegramu.

Predstavitev beta nadzorne plošče bo 16. decembra

V petek bo ekipa na kanalu Dash 2 Trade na YouTubu predstavila predprodajni nadzor in sistem točkovanja. Dash 2 Trade je edina platforma za analitiko trgovanja in signale, ki ima razdelek, namenjen zagotavljanju skrbnega pregleda projektov pred prodajo. To je še toliko bolj presenetljivo glede na to, da je to področje trga, kjer so donosi najvišji.

Vsak teden se začne približno 20–30 predprodaj, zato se pričakuje zelo veliko povpraševanje po predprodajni nadzorni plošči. Gre za to, da je Dash 2 Trade opazil donosno vrzel na trgu in bo v prihodnjih tednih ali dveh predstavil nadzorno ploščo za predprodajo.

Ob polni različici nadzorne plošče bo za dostop do celotnega nabora funkcij potrebna naročnina, ki se jo bo lahko plačalo z žetonom D2T. Še vedno pa bo na voljo brezplačna raven.

Druge funkcije bodo vključevale socialno trgovanje, analizo družbenega razpoloženja, testiranje za nazaj, API za samodejno trgovanje, trgovalna tekmovanja in izbrane signale.

Navdušenje nad to raziskovalno in signalno platformo narašča po padcu FTX

Navdušenje nad analitiko trgovanja in sistemom signalov pri Dash 2 Trade narašča, saj nihče ne želi zamuditi priložnosti desetkratnega donosa.

Dash 2 Trade je natanko tisto, kar trg potrebuje po katastrofi FTX in povečanem zanimanju med vlagatelji za bolj profesionalna raziskovalna orodja in načine iskanja tržnih donosov. Samo v zadnjih 24 urah je Dash 2 Trade zbral več kot pol milijona dolarjev od vlagateljev.

Projekt je bil zelo medijsko pokrit – od Cointelegrapha do Cryptonews. Če k temu dodamo podporo borz, je jasno, zakaj se imetniki žetonov veselijo vrtoglave rasti cene kovancev na dan kotacije.

Predvideni desetkratni donosi ob kotaciji D2T na prvih CEX

Kljub trenutnim razmeram na medvedjem trgu ostaja trg zdrav, zato naj bi po mnenju analitikov Dash 2 Trade prvim vlagateljem zagotovil desetkratne donose.

Ciljni znesek dviga do konca predprodaje je 13,420 milijona dolarjev, trenutno pa je na voljo še 26 odstotkov kovancev.

Izvorni kovanec D2T je ocenjen na 0,0533 dolarja, potem ko je bil prvotno naprodaj vlagateljem v prvi fazi predprodaje za 0,0476 dolarja.

Zagonski partner Dash 2 Trade je Learn 2 Trade. Gre za trgovsko skupnost 70 tisoč ljudi, ki hitro raste in kriptoprojektu zagotavlja občinstvo aktivnih trgovcev. Številni ljudje, ki stojijo za Dash 2 Trade, so delali tudi pri Learn 2 Trade. Kar so se naučili iz tiste izkušnje, so koristno uporabili pri gradnji Dash 2 Trade.

Kje in kako kupiti žeton D2T?

Če nimate financirane kriptodenarnice, lahko ETH kupite z debetno ali kreditno kartico neposredno na spletnem mestu Dash 2 Trade.

Za mobilne uporabnike je najbolje, da uporabljajo Trust Wallet in se pomaknejo na predprodajno stran prek vgrajenega brskalnika Trust Wallet.

Kodo pametne pogodbe Dash 2 Trade v celoti revidira SolidProof, ekipo pa preveri Coinsniper.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte