Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 7. 2018,
19.51

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

resničnostni šov Bar letenje šport jadralni padalec jadralno padalstvo

Torek, 17. 7. 2018, 19.51

5 let, 9 mesecev

Šport, pisan na kožo vsem ljubiteljem letenja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Jadralno padalstvo | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Jadralno padalstvo je nekaj povsem drugega kot prosto skakanje s padalom iz letala. Daje ti namreč veliko več možnosti. Lahko jadraš več ur, celo ves dan. Lahko letiš iz hriba na hrib in vmes bivakiraš. Tudi tekmovanja v različnih disciplinah jadralnega padalstva obstajajo in Slovenci smo pogosto dobro uvrščeni.

Le še nekaj dni se lahko prek SPLETNE PRIJAVNICE pridružite resničnostnemu šovu Bar. Lahko pa nas v četrtek, petek, soboto in nedeljo obiščete tudi na avdicijah v živo. Razpored mest in točne ure najdete NA TEJ POVEZAVI.

Z leti je postalo jadralno padalstvo zelo priljubljen šport, tudi vse več ljudi se odloči vsaj enkrat v življenju v tandemu skočiti  z jadralnim padalom – kot nek adrenalinski izziv, za katerega se lahko pohvalijo, da so ga v življenju prestali.

Emi skok s padalom
Trendi Znani Slovenec premagal svoj veliki strah #video

A tisti, ki se resneje ukvarjajo z jadralnim padalstvom, povedo, da je veliko več kot to. Je svojevrsten šport, ki ti daje občutek neizmerne svobode, ponuja spektakularne razglede in omogoča, da v tistih minutah ali urah letenja prideš v stik sam s sabo na res svojevrsten način. Poleg tega je jadralno padalstvo od vseh aktivnostih, povezanih z letenjem, s finančnega vidika daleč najbolj dostopno, pojasnjujejo poznavalci.

Jadralni padalec. | Foto: Thinkstock Jadralni padalec. Foto: Thinkstock

Podrobneje so o jadralnem padalstvu in o tem, kakšno opremo potrebuješ, da se lotiš tega športa, spregovorili izkušeni padalci v oddaji Polet Dan.

Se je pa prav v poletu z jadralnim padalom z enim od gostov, inštruktorjem Ambrožem Mikljem, prvič v življenju preizkusil tudi eden od najbolj prepoznavnih tekmovalcev prve sezone resničnostnega šova Bar na Planet TV, ki se na omenjeno televizijo vrača kmalu.

Vse skupaj si lahko ogledate v zgornjem videoizseku.

Planet TV ZADNJA PRILOŽNOST! Pridi na avdicijo in si pribori mesto v Baru!

Vsi, ki si želite biti del najbolj zabavnega, glasnega in nepozabnega šova v Sloveniji, se lahko prijavite le še ta teden. Izkoristite zadnjo priložnost in izpolnite prijavnico TUKAJ ali pa se nam pridružite na avdicijah v živo, ki bodo v Kopru, Ljubljani, Mariboru in Celju. Točen razpored avdicij v živo najdete NA TEJ POVEZAVI.
Ne spreglejte