SiolNET. Novice Poletni dan
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šport, pisan na kožo vsem ljubiteljem letenja #video

0,23

termometer

 | Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Jadralno padalstvo je nekaj povsem drugega kot prosto skakanje s padalom iz letala. Daje ti namreč veliko več možnosti. Lahko jadraš več ur, celo ves dan. Lahko letiš iz hriba na hrib in vmes bivakiraš. Tudi tekmovanja v različnih disciplinah jadralnega padalstva obstajajo in Slovenci smo pogosto dobro uvrščeni.

Le še nekaj dni se lahko prek SPLETNE PRIJAVNICE pridružite resničnostnemu šovu Bar. Lahko pa nas v četrtek, petek, soboto in nedeljo obiščete tudi na avdicijah v živo. Razpored mest in točne ure najdete NA TEJ POVEZAVI.

Z leti je postalo jadralno padalstvo zelo priljubljen šport, tudi vse več ljudi se odloči vsaj enkrat v življenju v tandemu skočiti  z jadralnim padalom – kot nek adrenalinski izziv, za katerega se lahko pohvalijo, da so ga v življenju prestali.

Emi skok s padalom Trendi Znani Slovenec premagal svoj veliki strah #video

A tisti, ki se resneje ukvarjajo z jadralnim padalstvom, povedo, da je veliko več kot to. Je svojevrsten šport, ki ti daje občutek neizmerne svobode, ponuja spektakularne razglede in omogoča, da v tistih minutah ali urah letenja prideš v stik sam s sabo na res svojevrsten način. Poleg tega je jadralno padalstvo od vseh aktivnostih, povezanih z letenjem, s finančnega vidika daleč najbolj dostopno, pojasnjujejo poznavalci.

Jadralni padalec. | Foto: Thinkstock Jadralni padalec. Foto: Thinkstock

Podrobneje so o jadralnem padalstvu in o tem, kakšno opremo potrebuješ, da se lotiš tega športa, spregovorili izkušeni padalci v oddaji Polet Dan.

Se je pa prav v poletu z jadralnim padalom z enim od gostov, inštruktorjem Ambrožem Mikljem, prvič v življenju preizkusil tudi eden od najbolj prepoznavnih tekmovalcev prve sezone resničnostnega šova Bar na Planet TV, ki se na omenjeno televizijo vrača kmalu.

Vse skupaj si lahko ogledate v zgornjem videoizseku.

Planet TV ZADNJA PRILOŽNOST! Pridi na avdicijo in si pribori mesto v Baru!

Vsi, ki si želite biti del najbolj zabavnega, glasnega in nepozabnega šova v Sloveniji, se lahko prijavite le še ta teden. Izkoristite zadnjo priložnost in izpolnite prijavnico TUKAJ ali pa se nam pridružite na avdicijah v živo, ki bodo v Kopru, Ljubljani, Mariboru in Celju. Točen razpored avdicij v živo najdete NA TEJ POVEZAVI.
delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin