SiolNET. Novice Lokalne volitve
0,93

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Maribor: vse kaže na veliki spopad Kanglerja in Arsenoviča v drugem krogu

0,93

termometer

Franc Kangler Saša Arsenovič
Raziskava, ki je bila izvedena 9. in 10. novembra na vzorcu 458 oseb, Francu Kanglerju v nedeljskem prvem krogu napoveduje 23,4 odstotka glasov, Saši Arsenoviču pa 23 odstotkov. Foto: STA, Ana Kovač

Večerova javnomnenjska anketa kaže, da se bosta v drugem krogu lokalnih volitev najverjetneje pomerila Franc Kangler in Saša Arsenovič.

Kangler je, kot kažejo rezultati Ninamedie, v zadnjih treh tednih izgubil pet odstotkov, Arsenovič pa je pol toliko pridobil in sta trenutno izenačena. Na tretje mesto se je prebil zdajšnji župan Andrej Fištravec, a je oddaljen od možnosti za drugi krog.

Franc Kangler in hobotnica Novice Popovič se javlja s študentske zabave, Kangler se bori s hobotnico

Raziskava, ki je bila izvedena 9. in 10. novembra na vzorcu 458 oseb, Kanglerju v prvem krogu, ki bo potekal v nedeljo, napoveduje 23,4 odstotka glasov. Sledijo mu:

- Saša Arsenovič (23 odstotkov),

- Andrej Fištravec (7 odstotkov),

- Lidija Divjak Mirnik (4,5 odstotka),

- Zdravko Luketič (2,9 odstotka),

- Alenka Iskra (2,5 odstotka),

- Vladimir Šega (2,5 odstotka).

Franc Kangler Saša Arsenovič Novice Anketa: V Mariboru najbolje kaže Kanglerju in Arsenoviču #video Saša Arsenovič Novice Arsenovič kljub zbranim podpisom županski kandidat SMC

 

Komentarji

8

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Anamarija2 / 12.11.2018. ob 15:13 +3 - 2

  Menim, da so vse te ankete v prid Arsenoviču prirejene.. Saj v prvi Večerovi anketi je bilo potrjeno, da so jo priredili.., in le kako naj sedaj verjamemo, če je bila izgubljena kredibilnost? V vsakem primeru pa tudi, če je to res, je edini primeren kandidat za župana gospod Kangler. Eden in edini, ki lahko popravi škodo, ki je bila narejena Mariboru.

  +3 - 2
 • Nikoniko1 / 12.11.2018. ob 14:07 +3 - 2

  ARSENOVIČA bildajo nepošteni ljudje, kateri mislijo, da jim bo dal par drobtinic iz mize. Nisem pa si mislil, da lahko kao novinarji VEČERA tako nizko padejo. Niti trohice novinarstva ni več v njih oz. v teh družbenopolitičnih delavcih.

  +3 - 2
 • kerko / 17.11.2018. ob 18:59 +1 0

  Nekdo, ki ne živi in ne diha zmestom ne more biti župan. Maribor očitno res nikoli ne bo mesto, ker mesto so meščani in ne ruralci. In eden takšnih ruralcev, ki jih je očitno v Mariboru veliko, je tudi Kangler. Ni seno za goske ali nije žvaka za seljaka bi rekel za konec.

  +1 0
delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin