Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 10. 2023,
12.53

Osveženo pred

6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

tablični računalnik Galaxy Tab A8 Galaxy Watch6 spanje pametna ura Samsung PR članek

Torek, 24. 10. 2023, 12.53

6 mesecev

V boj proti stresu s pametno uro serije Samsung Galaxy Watch6

Oglasno sporočilo
UNPK_Watch6_dl4-1024x725_1200x800 | Foto Samsung

Foto: Samsung

Stres je v današnjem hitrem tempu življenja postal neizogiben sopotnik. Od zahtev na delovnem mestu do vsakodnevnih obveznosti in družbenih pritiskov, stres se pogosto neizbežno naseli v naše življenje. A majhne spremembe v načinu, kako ga obvladujemo, lahko privedejo do velikih učinkov. Prav zato je nova serija pametnih ur Galaxy Watch6 oblikovana tako, da pomaga uporabnikom pri obvladovanju stresa in izboljšanju njihovega splošnega počutja.

Eleganten dizajn

Serija Galaxy Watch6 prinaša pomirjujočo eleganco s svojim prenovljenim dizajnom. Zasnova krožnega okvirja ure je opremljena z vzdržljivim safirnim kristalnim steklom, kar pomeni, da se ne boste več obremenjevali s skrbmi glede morebitnih prask ali poškodb. To vam omogoča, da se osredotočite na stvari, ki so res pomembne, namesto da si povzročate dodatne skrbi.

031_galaxy-watch6-gold-40mm-r-perspective_LI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Spremljanje stresa in pot do boljšega počutja

Pametna ura Galaxy Watch6 ni le eleganten dodatek na zapestju, ampak tudi zanesljiva pomočnica pri nadzoru stresa. S senzorji, vgrajenimi v uro, nenehno spremlja vaše biometrične podatke, vključno z merjenjem srčnega utripa. Ko Galaxy Watch6 zazna povečan stres, vam lahko ponudi spodbudne vaje za sproščanje, ki vam pomagajo, da se hitro umirite in vrnete k mirnemu počutju.

Spremljanje spanja za zdrav način življenja

Eden od ključnih vidikov obvladovanja stresa je kakovosten spanec. Slab spanec lahko poveča občutek stresa in poslabša vaše splošno počutje. Galaxy Watch6 omogoča natančno spremljanje različnih faz spanja, kar vam omogoča boljše razumevanje lastnih spalnih vzorcev. Na podlagi teh podatkov lahko prilagodite svoje navade in izboljšate kakovost spanja, kar bo neposredno vplivalo na vašo sposobnost obvladovanja stresa.

Čeprav se na prvi pogled morda zdi, da je spanje s pametno uro neprijetno, Galaxy Watch6 omogoča, da preprosto zamenjate pašček za udoben tkaninast pašček in prestavite uro v način mirovanja. V tem načinu se zelena LED-lučka spremeni v nevidno rdečo, zmanjša se svetlost zaslona in izklopijo se obvestila.

081_Galaxy_W6S_lifestyle_gold_LI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Usklajene številčnice za sprostitev

Poleg funkcij za obvladovanje stresa vam Galaxy Watch6 ponuja možnosti za popestritev vaše ure. Nova večja zaslonska površina omogoča številne nove usklajene številčnice ure. Spremenite svojo uro v galerijo najljubših fotografij, spremljajte zdravstvene cilje s številčnico za spanje ali fitnes ali dodajte igrivo 3D-animirano številčnico ure.

117_WATCH6_WATCH_HANDS_ON_TARGETPERSONA__WATCH6CLASSIC_5_LI | Foto: Samsung Foto: Samsung

Pametna ura serije Samsung Galaxy Watch6 je več kot le običajna ura. Je vaš osebni pomočnik pri obvladovanju stresa, ki vam pomaga doseči boljše počutje in živeti bolj uravnoteženo. Z majhnimi spremembami v vsakdanjem življenju in s pomočjo Galaxy Watch6 lahko poskrbite za manj stresa v svojem življenju.

SLO-NationalPromotionQ4-KV-TabA8-H-Open-File | Foto:
 

Ne zamudite posebne ponudbe z izjemnim darilom

V posebni jesenski promociji lahko zdaj kupci ure serije Galaxy Watch6 za darilo prejmejo tablični računalnik Galaxy Tab A8. Ponudba traja od 12. oktobra do 12. novembra 2023 oziroma do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

Naročnik oglasnega sporočila je STARCOM. 

Ne spreglejte