Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 8. 2023,
12.05

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

AI-spiracija 2024 chatGPT Umetna inteligenca PR članek

Torek, 29. 8. 2023, 12.05

2 meseca, 3 tedne

Kako in kaj z umetno inteligenco v letu 2024?

Oglasno sporočilo

Umetna inteligenca (ang. Artificial Intelligence ali AI) je dobrodošla prednost, nove inteligentne tehnologije niso grožnja, temveč izziv. Prej ko bomo razumeli, kako umetno inteligenco pametno vključiti v naše delo in poslovanje, učinkovitejši in uspešnejši bomo.

AI-spiracija_mailing_600x400 | Foto: Marketing magazin Foto: Marketing magazin

AI je tukaj in je veliko več kot ChatGPT. Je povsod okoli nas – od virtualnih asistentov, samovozečih avtomobilov do znanstvenih prebojev – in s svojimi inovacijami spreminja industrije ter lajša naš vsakdan. Vprašanje ni več, ali bo AI spremenila prihodnost in način dela, ampak kako.

(R)evolucija AI-tehnologij prinaša številne spremembe in priložnosti, s tem pa še več dvomov in vprašanj. Ali nas bo AI nadomestila? AI ni nujno popolna zamenjava za ljudi, temveč orodje za povečanje produktivnosti, odločanja in kreativnosti. AI je lahko dober sodelavec in pomembno je, da se naučimo sobivati in sodelovati. Skupaj lahko ustvarimo močno kombinacijo, ki bo omogočila boljše rezultate, kot če bi delovali samostojno.

Marketing magazin organizira prvi dogodek v Sloveniji, namenjen pregledu svetovnih AI-trendov, najuporabnejših AI-orodij ter primerov dobrih praks in AI-rešitev domačih podjetij. Obljubljajo hiter in izčrpen pregled vsega, kar morate danes vedeti o AI za uspeh in napredek.

AI-spiracija 2024 bo 20. septembra 2023 v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani.

Več kot 20 strokovnjakov s področja umetne inteligence bo predstavilo delovanje in način "razmišljanja" AI ter pokazalo, da je AI lahko inteligentna in koristna hkrati. Odpravili bodo strahove in predsodke v zvezi z AI ter vam dokazali, da je vse skupaj bolj preprosto, kot si mislite.

Prijave za dogodek AI-spiracija 2024 so že odprte. Preverite prve govorce in se prijavite tukaj. Število mest je omejeno!

Naročnik oglasnega sporočila je MARKETING MAGAZIN.

Ne spreglejte