Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 12. 2021,
9.39

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

televizor QLED Samsung PR članek

Torek, 28. 12. 2021, 9.39

2 leti, 4 mesece

Era tehnologije Neo QLED se je začela

Doživetje ob gledanju televizije še nikdar ni bilo bolj realistično

Oglasno sporočilo

Da je tehnologija ključni del naših življenj, so se v preteklih dveh letih prepričali tudi najbolj skeptični. Zabava, delo in vsakdanje dejavnosti so se znašle med štirimi stenami našega doma. Zagotovo smo se v tem času vsi še bolj spoznali s tehnologijo, ki nas obkroža, tudi s televizorjem. Ta danes ni več le zaslon, na katerem spremljamo priljubljene serije in filme, pač pa je postal naš asistent, naš sopotnik, ki je z nami na vsakem koraku v digitalnem okolju.

Qled_5_Additional_Image_QN800A_NT_1200x800 | Foto:

Za vse tiste, ki si želijo izjemen televizor z nešteto različnimi možnostmi, je Samsung Neo QLED prava izbira. Ti televizorji izkušnjo gledanja ponesejo na povsem novo raven.

Uživajte v najmanjših podrobnostih

Televizorji Neo QLED prinašajo bolj čisto in bolj ostro sliko. Neo kvantni procesor 8K predstavlja napredno 8K nadgradnjo slike z umetno inteligenco, ki uporabi podatke, ki jih ustvari 16 nevralnih omrežij, za izdelavo podrobnejše 8K-ločljivosti, ne glede na kakovost izvirne slike. Milijarda odtenkov natančnih barv s kvantnimi pikami v nano velikosti vam omogoča, da vidite stoodstotni obseg barv v vsem, kar gledate, tudi v najsvetlejših prizorih. Tu pa je še tehnologija Quantum HDR 64x, ki prinaša vrhunsko temno in svetlo delovanje, s katerim boste lahko videli vsak detajl, ki bi ga morali videti.

Pogled iz vsakega kota

Qled_1 | Foto:

Ne dopustite, da vam sončna svetloba ali odsev svetilk pokvarijo uživanje ob gledanju popoldanske tekme ali večernega filma. Samsungova tehnologija Anti Reflection preprečuje odseve. Ne bo se vam treba niti več boriti za najbolj sredinsko mesto na kavču, saj funkcija Ultra Viewing Angle poskrbi, da je slika enako kakovostna iz vseh kotov, skoraj nevidni ultra tanki Infinity Screen na modelih televizorjev Neo QLED 8K pa naredi izkušnjo gledanja preprosto fenomenalno.

Fotogalerija
1 / 5

K odlični sliki spada tudi odličen zvok

Vse, kar morate storiti za odličen zvok pri inovativnem televizorju Samsung Neo QLED je, da ga vključite. Za preostalo bo poskrbela tehnologija Adaptive Sound, ki uporablja umetno inteligenco za optimizacijo zvoka na podlagi analize scen v resničnem času glede na njihovo vsebino. Tehnologija Object Tracking Sound Pro na modelih Neo QLED 8K sledi dogajanju na zaslonu in prilagaja predvajanje na zvočnikih. S tem ustvari kar najbolj realističen zvok, ki sledi premikanju scen na ekranu. Tako si zamišljamo hišni kino, v katerem želimo sedeti vsak dan. Tudi funkcija SpaceFit Sound analizira okolje in zvok televizorja prilagaja idealnim postavkam. Ko pa je v prostoru veliko hrupa, pride prav tehnologija Active Voice Amplifier, ki ojača govor v scenah, da ne zamudite pomembnih dialogov.

Za ljubitelje iger še več zmag z Neo QLED

NeoQLED-i-QLED-gaming_1 | Foto:

Tehnologija Neo QLED pa ni narejena le za ljubitelje dobrih filmov, serij in športnih prenosov. Ljubijo jo tudi igralci iger, saj jim prinaša kar nekaj tehnologij, ki igranje dvignejo na povsem novo raven.

Super ultraširokokotni pogled GameView ponuja širok pogled na celotno dogajanje, tudi z razmerjem 21 : 9 in 32 : 9, kot ga ponujajo zasloni, narejeni posebej za igranje iger.

Popolnoma nov meni Game bar ponuja več možnosti in podatke o zmogljivosti v realnem času za optimizacijo okolja v igri. Spremeniti je mogoče celo položaj okna z igro, da se bolje prilega ravni udobja.

Tehnologija Motion Xcelerator Turbo + dodatno izboljša jasnost gibanja, saj podpira ločljivost 4K pri tekoči osveževalni hitrosti 120Hz, kar pomeni izjemno razločnost gibov.

Freesync Premium Pro je bil narejen za igranje iger z visoko intenzivnostjo. Z aktivnim sinhroniziranjem izhodnega osveževanja sličic grafične procesne enote (GPU) s pravim osveževanjem sličic zagotavlja, da se dogajanje na zaslonu premika tako, kot se mora, s čimer se zmanjša trganje slike. Samodejni način z nizko latenco (ALLM) pa zmanjša vhodni zamik, tako da se ob pritisku na gumb dejanje na zaslonu izvrši takoj.

Za še več zabave v sproščenih trenutkih z vašim televizorjem vam Samsung prinaša posebno praznično ugodnost. Ob nakupu enega od izbranih neverjetnih modelov televizorjev Neo QLED dobite še popust od sto evrov naprej na izbor izdelkov in programov za igranje iger*.

SLO-Neo-QLED-Holiday-Gaming-Promo-590x332 | Foto:

*Ugodnost velja ob nakupu izbranih modelov Neo QLED od 1. 12. 2021 do 31. 12. 2021, celoten seznam modelov, za katere velja ugodnost, pa lahko najdete tukaj.

 Naročnik oglasnega sporočila je Samsung Electronics Adriatic.

Ne spreglejte