Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 8. 2021,
8.47

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

advertorial popust razprodaje Windows

Sreda, 4. 8. 2021, 8.47

2 meseca, 2 tedna

Avgustovska razprodaja: priskrbite si Windows 10 za manj kot šest evrov na PC

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Microsoft v tem letu načrtuje objavo operacijskega sistema Windows 11. Posodobitev bo brezplačna za vse, ki imajo Windows 10. Če torej načrtujete nadgradnjo, je zdaj dober čas za nakup sistema Windows 10, zlasti če še vedno uporabljate stare sisteme, kot sta Windows 7 ali Windows 8.

Century Genius Ltd. | Foto:

Hkrati ne vemo, kakšen bo Windows 11. Microsoftovi operacijski sistemi niso bili vedno najuspešnejši. Denimo Windows 8 je bil precej katastrofalen in kdo zagotavlja, da se to ne bo ponovilo z Windows 11? Morda ni slaba zamisel, da obdržimo staro in preizkušeno različico sistema Windows, kot je denimo Windows 10.

Če nameravate uporabljati Windows 10, je dobra novica, da ima Keysoffova ekipa avgustovsko promocijo in razprodajo, v kateri dobite operacijski sistem Windows 10 Pro OEM po ceni osem evrov po popustu. To je fantastična kupčija, zakaj je ne bi preverili?

Območje posebnih cen - brez kod za popuste

Priskrbite si najbolj uporabljeno programsko opremo in operacijski sistem, ki bosta vašo produktivnost popeljala na novo raven.

40 odstotkov POPUSTA na Windows, koda za popust: BFS45

Izkoristite 45-odstotni popust v tej akciji za posodobitev vašega računalnika ali za določeno rabo. Preprosto uporabite kodo za popust "BFS45" v nakupovalnem vozičku.

58 odstotkov POPUSTA na druge izdelke, koda za popust: BFS58

Če sta vam všeč obe ponudbi in bi slučajno radi imeli oba izdelka, bodite pametni. Akcija vključuje tudi pakete, s katerimi lahko prihranite do 58 odstotkov.

Posebne cene računalniških orodij

Če imate težave ali samo vprašanje, vam je na voljo center za pomoč strankam z besedami in dejanji 24 ur na dan, vse dni v tednu. Elektronsko pošto lahko pošljete na naslov service@keysoff.com, če naletite na kakršenkoli problem.

Odlična podpora strankam, tudi prek videoklica

Imate vprašanja? Potrebujete pomoč pred ali po naročilu? Vedno smo tu za vas. Pri Keysoff.com smo ponosni na odlično podporo strankam. Svoja vprašanja nam sporočite na service@keysoff.com ali prek videoklica na Keysoff.com in eden izmed naših prijaznih svetovalcev vam bo pomagal po svojih najboljših močeh.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne in hkrati ponujamo ENOLETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte