SiolNET. Novice Črna kronika
3,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Strašen prizor z avtoceste pri Žalcu: "Gori kot v filmu" #video

3,70

termometer

V kraju Gotovlje v bližini Žalca je močno zagorelo gospodarsko poslopje, ki stoji v neposredni bližini avtoceste, zaradi česar so imeli vozniki zelo dober pogled na divjanje ognjenih zubljev. Bralec, ki nam je poslal zgornji videoposnetek, se je mimo peljal ravno v času, ko je bila intenziteta požara na vrhuncu. 

Takole je bil požar na vrhuncu videti z avtoceste. Kot nam je povedal bralec, je med vožnjo lahko snemal zato, ker je vozila njegova partnerica. Takole je bil požar na vrhuncu videti z avtoceste. Kot nam je povedal bralec, je med vožnjo lahko snemal zato, ker je vozila njegova partnerica. Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona

"Gori kot v filmu," nam je dejal bralec, ki nam je poslal zgornji videoposnetek.

Ker prizadeto gospodarsko poslopje stoji na manjši vzpetini ob robu Celjske kotline, je bilo mogoče divjanje požara sicer videti kilometre daleč, najboljši pogled nanj pa so imeli vozniki na avtocesti, saj je ta od kraja dogodka oddaljena manj kot sto metrov. 

Ob našem prihodu na kraj dogodka je bilo videti, da so gasilci požar že precej umirili. Tja je bilo sicer napotenih več kot deset gasilskih vozil. Ob našem prihodu na kraj dogodka je bilo videti, da so gasilci požar že precej umirili. Tja je bilo sicer napotenih več kot deset gasilskih vozil. Foto: Matic Tomšič

Kot so nam pojasnili opazovalci požara, je zagorelo na kmetiji. Požar je sicer pritegnil več deset radovednežev, ti so svoja vozila, da bi imeli čim boljši pogled na dogajanje, puščali kar ob robu več bližnjih lokalnih cest.

Še en videoposnetek, ki prikazuje gašenje požara:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin