SiolNET. Novice Črna kronika
5,71

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prometna nesreča v Mariboru: poleg nosečnice umrl tudi novorojenček

5,71

termometer

nesreča, znak, policija | Fotografija je simbolična. | Foto: Tina Deu
Fotografija je simbolična. Foto: Tina Deu

Po hudi prometni nesreči, v kateri je v soboto pijani voznik na prehodu za pešce na Nasipni ulici v Mariboru zbil 27-letno nosečnico, je dva dni po njeni smrti danes umrl še njen novorojenček, ki ga je zdravnikom uspelo rešiti s carskim rezom.

Zdravniki so v soboto po nesreči opravili carski rez in tako rešili življenje otroka. Njegov dedek je po poročanju STA danes na družbenem omrežju Facebook sporočil novico, da je novorojenček izgubil bitko za življenje.

policija, luči Novice Zaradi nesreče, ki jo je povzročil pijani voznik, umrla 27-letnica

Voznik pod vplivom alkohola trčil v nosečnico

Voznik, doma iz Maribora, je vozil avtomobil po Nasipni ulici v Mariboru. Ko je pripeljal do zaznamovanega prehoda za pešce, ni omogočil varnega prečkanja vozišča 27-letni peški, ki je bila v zadnjem trimesečju nosečnosti.

S sprednjim delom vozila je trčil vanjo in njenega psa. Nosečnico so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor, kjer je v torek umrla zaradi poškodb. Pes, ki ga je ženska vodila na povodcu, je na kraju nesreče poginil.

Voznika so preizkusili z indikatorjem alkohola, ki je pokazal 0,88 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odredili so mu strokovni pregled v UKC Maribor. Zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu bodo policisti zoper njega vložili kazensko ovadbo.

delitve: 178
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin