SiolNET. Novice Črna kronika
9,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ob Vrbskem jezeru umrl 15-letnik iz Slovenije

9,79

termometer

Koroška - Vrbsko jezero
Foto: Getty Images

V soboto zjutraj so v počitniškem domu ob Vrbskem jezeru našli mrtvega 15-letnega Slovenca. Policija je ob njem našla prepovedane droge.

Avstrijska policija je v soboto okoli 7. ure zjutraj v enem od počitniških domov ob Vrbskem jezeru našla mrtvega 15-letnika iz Slovenije. Oživljanje ni bilo uspešno, na podlagi najdenih drog pa domnevajo, da so bile te razlog za smrt, piše avstrijska radiotelevizija ORF

Ellen DeGeneres Trendi Oddaja Ellen DeGeneres zaradi hudih obtožb pod preiskavo

Policija je ob umrlem našla prepovedani drogi ekstazi in konopljo, zaslišali pa so tudi priče. Tožilstvo v Celovcu je za umrlega odredilo forenzično obdukcijo, ki so jo opravili v soboto popoldne. Ugotovili so, da je 15-letnik umrl zaradi velikega pljučnega endema, ki bi bil lahko povezan z uživanjem prepovedanih drog, še na svoji strani piše ORF.

Kot je sporočila avstrijska policija, bo več informacij znanih po dodatni preiskavi, ki jo bo opravil deželni urad kriminalistične policije.

Ocean, morje Novice Nova huda nesreča na hrvaški obali: najstnik si je zlomil hrbtenico krsta Novice Lažne govorice: država ne bo krila stroškov pogreba umrlih za covid-19
delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin