Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 11. 2019,
15.21

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,82

3

Natisni članek

noad konoplja cigarete droga

Sreda, 27. 11. 2019, 15.21

4 leta, 4 mesece

Na avtobusu odkrili več kot dva kilograma konoplje in 3.400 kosov cigaret #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,82

3

Zasežena droga in cigarete | V avtobusu, ki je pripeljal na mejni prehod Starod, so pristojni odkrili več kot dva kilograma konoplje in 3.400 kosov cigaret. | Foto policija

V avtobusu, ki je pripeljal na mejni prehod Starod, so pristojni odkrili več kot dva kilograma konoplje in 3.400 kosov cigaret.

Foto: policija

Na mejnem prihodu Starod so policisti v nedeljo ustavili avtobus, v katerem so uslužbenci Fursa nato odkrili več kot dva kilograma prepovedane droge konoplje in 3.400 kosov cigaret. Vozniku, šlo je za 32-letnega državljana BiH, so policisti odvzeli prostost. Preiskovalni sodnik je zanj že odredil pripor.

V nedeljo zjutraj je na mejni prehod Starod pripeljal avtobus, ki vozil na relaciji Prijedor–Basel. Mobilna enota finančne uprave (Furs) je na avtobusu opravila finančno kontrolo, pri kateri sta sodelovala tudi vodnika s službenima psoma za odkrivanje prepovedanih drog, tobaka in tobačnih izdelkov.

Uslužbenci Fursa so v motornem prostoru vozila odkrili dve potovalki, v kateri je bilo 3.400 kosov cigaret in dva paketa z 2,1 kilograma konoplje. | Foto: policija Uslužbenci Fursa so v motornem prostoru vozila odkrili dve potovalki, v kateri je bilo 3.400 kosov cigaret in dva paketa z 2,1 kilograma konoplje. Foto: policija

Odkrili 3.400 kosov cigaret in več kot dva kilograma konoplje

Uslužbenci Fursa so v motornem prostoru vozila pozneje odkrili dve potovalki, v katerih je bilo 3.400 kosov cigaret, poleg tega pa še dva paketa z 2,1 kilograma posušenih rjavozelenih rastlinskih delcev. Preliminarni test na mamila je pokazal, da gre za prepovedano drogo konopljo.

Vozniku, gre za 32-letnika iz BIH, so policisti odvzeli prostost. | Foto: policija Vozniku, gre za 32-letnika iz BIH, so policisti odvzeli prostost. Foto: policija

Preiskovalni sodnik za 32-letnega voznika odredil pripor

Vozniku, gre za 32-letnika iz BIH, so policisti odvzeli prostost. V torek je bil s kazensko ovadbo zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ta je zanj odredil pripor, so še sporočili s koprske policijske uprave.

Ne spreglejte