SiolNET. Novice Črna kronika
0,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med preiskavo nasilja v družini odkrili prepovedano drogo in orožje #foto

0,88

termometer

Konoplja in orožje
Med preiskavo v hiši osumljenca, ki je nad partnerico izvajal psihično in fizično nasilje, so policisti skupaj zasegli osem kilogramov prepovedane konoplje in 27 konopljinih sadik. Foto: PP Gorišnica

Policisti Policijske postaje Gorišnica so pred dnevi prejeli prijavo nasilja v družini. 33-letni moški naj bi zaradi ljubosumja nad svojo 24-letno partnerico kar štiri leta izvajal psihično in fizično nasilje. Partnerici je med drugim grozil, da bo pobil njeno družino in zažgal njene svojce, če bo njegovo ravnanje prijavila policiji. Potem ko so prejeli prijavo, so policisti med preiskavo v hiši osumljenca odkrili prepovedano drogo konopljo in prepovedano hladno orožje – bokser.

Kot pojasnjujejo na mariborski policijski upravi, 24-letna žrtev ni zbrala poguma za prijavo, saj ji je 33-letni partner ves čas grozil, grožnje pa je izrekal tudi njeni družini.

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Potem ko so policisti prejeli prijavo nasilja v družini, so opravili hišno preiskavo in v stanovanjski hiši moškega, kjer stanujeta z žrtvijo, med drugim našli posebej prirejen prostor, v katerem je 33-letnik proizvajal, gojil in predeloval konopljo.

Kokain Novice V turističnih tokovih tudi tihotapci droge: Hrvati ujeli tri Slovence

Policisti zasegli prepovedano drogo in hladno orožje

V omenjenih prostorih so policisti našli in zasegli okoli osem kilogramov posušene konoplje in 27 konopljinih sadik. Nekaj sadik prepovedane droge je osumljenec gojil tudi na prostem. Pri hišni preiskavi so policisti zasegli tudi prepovedano hladno orožje – bokser.

Policisti so med hišno preiskavo zasegli tudi prepovedano hladno orožje – bokser. Policisti so med hišno preiskavo zasegli tudi prepovedano hladno orožje – bokser. Foto: PP Gorišnica

Osumljencu so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja, pristojnemu tožilstvu pa ga bodo ovadili zaradi suma nasilja v družini ter neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Zaradi posedovanja prepovedanega hladnega orožja so policisti osumljencu izdali tudi odločbo o prekršku, so še sporočili s Policijske uprave Maribor.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin