Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 5. 2021,
10.50

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,26

21

Natisni članek

policija Srbija Radoje Zvicer

Petek, 21. 5. 2021, 10.50

2 leti, 11 mesecev

Med aretiranimi sodelavci ljudožerca tudi igralec Partizana #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,26

21

Srbska policija nadaljuje boj s kriminalnimi klani, ki naj bi jih vodil Radoje Zvicer. Temu je predsednik države Aleksander Vučić sporočil, da naj ga ubije ali pa bo naredil vse, da Zvicer pristane v zaporu in odgovarja za svoje zločine.

Srbska policija je aretirala šest pripadnikov kriminalnih klanov, ki naj bi jih vodil Radoje Zvicer, poročajo srbski mediji. Kot razkriva posnetek aretacij, ki ga je v javnost dala srbska policija, so osumljencem odvzeli prostost tako v njihovih domovih kot na javnih mestih. Večina osumljencev je rojenih okoli leta 2000, kar pomeni, da so v povprečju stari 20 let. Med aretacijami je policija zaplenila večjo količino orožja in prepovedanih substanc.

Aretiran tudi rokometaš Partizana

Med aretiranimi kriminalci je tudi rokometaš kluba Partizan, ki so mu prostost policisti odvzeli v športni dvorani med treningom. Kot je za srbski medij Kurir dejal direktor kluba Aleksandar Blagojević, gre za igralca v mlajši kategoriji. Za klub igra sicer že deset let, vendar je eden izmed več kot 500 mladih, ki se urijo v rokometu. "Mi smo športni klub in ukvarjamo se s športom," je še poudaril Blagojević.

SRBIJA
Novice Srbski kriminalci iz svojih žrtev delali čevapčiče. Jedli so jih z gorčico in čebulo. #video

Vučić proti Zvicerju

Srbska policija je kriminalne združbe, ki naj bi jih vodil Radoje Zvicer, začela preiskovati že pred meseci, v zadnjih tednih pa se vrstijo aretacije in hišne preiskave. Podrobnosti brutalnosti Zvicerja in njegovih kolegov je javnosti v intervjuju za srbsko televizijo ta teden razkril kar srbski predsednik Aleksander Vučić, ki je kriminalcu sporočil, da naj ga ubije ali pa bo naredil vse, da Zvicer pristane v zaporu in odgovarja za svoje zločine. Po trditvah Vučića naj bi Zvicer s sodelavci med drugim mučil svoje nasprotnike pred usmrtitvijo, njihova trupla pa zmlel in iz njih delal čevapčiče. Te naj bi tudi sam jedel.

Radoje Zvicer
Novice Srbskega ljudožerca čuva Tito, ki je kokainski denar pral tudi prek Slovenije

 

 

Ne spreglejte