Živite v mansardi? Izboljšajte energijsko učinkovitost.

Že dolgo odlašate z menjavo strešnih oken v mansardi? Nikar, saj je to hitro in preprosto, poleg tega pa močno zmanjša račun za energijo.

1 / 3

Foto: Velux

2 / 3

Foto: Velux

3 / 3

Foto: Velux

Prostore je treba vzdrževati

Da je bivalni prostor udoben in energetsko učinkovit, ga je treba redno vzdrževati. S tem tudi preprečimo visoke stroške, ki bi nas presenetili, če bi z obnovo čakali predolgo.

V mansardah je zelo pomembno vzdrževanje strešnih oken, prav tako pa menjava, če je te že načel čas. Če bodo strešna okna dotrajana, ne bodo več ustrezno funkcionirala, najbrž pa bodo tudi začela puščati. Bivanje v teh prostorih pa bo postajalo vse bolj neprijetno.

Zmote, zaradi katerih odlašamo z menjavo strešnih oken

Menjava oken marsikateremu predstavlja nepotrebne težave, saj vsi pričakujejo, da bo postopek dolgotrajen, da bo vse naokoli prašno in da bodo vse dneve po stanovanju hodili montažerji.

Seveda nekaj dela s tem je, a daleč od tega, da bi se morali seliti iz stanovanja ali vse popoldneve preždeti v prašni dnevni sobi. Sama menjava strešnega okna je namreč narejena v eni ali dveh urah. In le takrat je streha odprta ter stanovanje izpostavljeno vremenskim vplivom.

Dobri razlogi, da še pred zimo zamenjate strešna okna

Velux, strokovnjak za strešna okna, menjavo priporoča zaradi več razlogov.

 

Izberite kakovostna strešna okna

Strešna okna Velux so na trgu že več kot 70 let in veljajo za izredno kakovostna ter vzdržljiva.

Skupaj z izdelki za vgradnjo in senčili zagotavljajo kakovostno vgradnjo in prijetno bivanje. Izbirate lahko med:

- klasičnimi strešnimi okni, - panoramskimi strešnimi okni, - strešnimi okni Velux Integra, - strešnim balkonom Cabrio, - fiksnimi in vertikalnimi kombinacijami ter - posebnimi strešnimi okni.

Več informacij o izdelkih si preberite tu ali pa se obrnite na strokovnjake podjetja Velux, ki nudijo brezplačno svetovanje glede vaše mansarde.

 

Preverite jesensko akcijo podjetja Velux in poskrbite za svojo mansardo.

#1 Nižji račun za energijo Z zamenjavo strešnega okna si poleg skrbi zmanjšate tudi račun za porabljeno energijo. Starejša strešna okna so imela slabšo toplotno izolativnost kot vsa današnja. Če je prostor temen in pri menjavi strešnega okna vzamete samo nekoliko večjo dimenzijo, boste prihranili tudi pri stroških energije za osvetlitev. #2 Izboljšana izolativnost Staro in dotrajano strešno okno ima veliko slabše termoizolativne lastnosti kot novo. Pri Veluxu pa lahko izbirate tudi med različnimi zasteklitvami in dodatki za boljšo izolativnost. #3 Več svetlobe in svežega zraka Oblika novih strešnih oken dopušča boljše prezračevanje in več svetlobe. #4 Boljša notranja klima Za prijetno in zdravo bivanjsko klimo je potrebno redno zračenje, kar pa bo z novimi strešnimi okni preprosto in energijsko nepotratno. #5 Širok izbor strešnih oken in senčil V Veluxu imajo na voljo širok nabor različnih modelov strešnih oken in senčil ter vgradnih izdelkov. #6 Hitra in učinkovita zamenjava Vgradnja strešnih oken je hitra in učinkovita.

S pomočjo Veluxa v 10 korakih do energijsko učinkovite mansarde.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano