SiolNET. Dom Prenova in gradnja
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Živite v mansardi? Izboljšajte energijsko učinkovitost.

2

termometer

Že dolgo odlašate z menjavo strešnih oken v mansardi? Nikar, saj je to hitro in preprosto, poleg tega pa močno zmanjša račun za energijo.

Prostore je treba vzdrževati

Da je bivalni prostor udoben in energetsko učinkovit, ga je treba redno vzdrževati. S tem tudi preprečimo visoke stroške, ki bi nas presenetili, če bi z obnovo čakali predolgo.

V mansardah je zelo pomembno vzdrževanje strešnih oken, prav tako pa menjava, če je te že načel čas. Če bodo strešna okna dotrajana, ne bodo več ustrezno funkcionirala, najbrž pa bodo tudi začela puščati. Bivanje v teh prostorih pa bo postajalo vse bolj neprijetno.

Zmote, zaradi katerih odlašamo z menjavo strešnih oken

Menjava oken marsikateremu predstavlja nepotrebne težave, saj vsi pričakujejo, da bo postopek dolgotrajen, da bo vse naokoli prašno in da bodo vse dneve po stanovanju hodili montažerji.

Seveda nekaj dela s tem je, a daleč od tega, da bi se morali seliti iz stanovanja ali vse popoldneve preždeti v prašni dnevni sobi. Sama menjava strešnega okna je namreč narejena v eni ali dveh urah. In le takrat je streha odprta ter stanovanje izpostavljeno vremenskim vplivom.

Dobri razlogi, da še pred zimo zamenjate strešna okna

Velux, strokovnjak za strešna okna, menjavo priporoča zaradi več razlogov.

 

Izberite kakovostna strešna okna

Strešna okna Velux so na trgu že več kot 70 let in veljajo za izredno kakovostna ter vzdržljiva.

Skupaj z izdelki za vgradnjo in senčili zagotavljajo kakovostno vgradnjo in prijetno bivanje. Izbirate lahko med:

- klasičnimi strešnimi okni, - panoramskimi strešnimi okni, - strešnimi okni Velux Integra, - strešnim balkonom Cabrio, - fiksnimi in vertikalnimi kombinacijami ter - posebnimi strešnimi okni.

Več informacij o izdelkih si preberite tu ali pa se obrnite na strokovnjake podjetja Velux, ki nudijo brezplačno svetovanje glede vaše mansarde.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin