Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 12. 2016,
10.04

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial elektrika električna energija Telekom Slovenije

Četrtek, 29. 12. 2016, 10.04

2 meseca, 2 tedna

Prihodnost nas navdušuje

Najboljša odločitev za vaše gospodinjstvo: kaj prinaša elektrika Telekoma Slovenije

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Dom, družina | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Pred vami je najbolj modra odločitev: izberite elektriko Telekoma Slovenije in si zagotovite popolno brezskrbnost, prihranek in preprosto preglednost na vsakem koraku. Povezovanje je to jesen najbolj modra odločitev.

Doživite prihodnost že danes: s preprostimi rešitvami, s katerimi si boste znižali stroške za domačo zabavo, tako da bo vaš čas vedno dobro zapolnjen.

Modro je namreč povezati vse storitve za dom, in sicer tako da z enim naročniškim razmerjem povežete vse: telefonijo, televizijo, internet in elektriko. To se zavedajo tudi pri Telekomu Slovenije, kjer vam omogočajo, da boste vsak mesec resnično prihranili – tako finančno kot časovno.

 

Zakaj izbrati elektriko Telekoma Slovenije in združiti vse storitve za dom?

Povezani | Foto:

- S povezavo storitev za dom še dodatno prihranite: novi in obstoječi uporabniki boste prihranili tudi pri mobilnih in fiksnih storitvah Telekoma Slovenije.

- Elektrika po izjemni ceni

 - Enostavna menjava dobavitelja: prek spleta, telefona, televizije ali na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

- Vse storitve za dom na enem računu: večja preglednost, manjši stroški za bančne provizije.

- Svetovanje vse dni v tednu.

Kako postanem novi naročnik?

Še nikoli ni bilo tako preprosto! Svoje novo naročniško razmerje lahko sklenete kar s svojega naslanjača.

Menjava dobavitelja je enostavna: naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko naročilo preprosto izvedete kar od doma, prek televizije na programskem mestu 9 ali v meniju Moj TV. Lahko pa vse potrebno uredite tudi prek spleta ali s klicem na 080 8000, kjer vam bodo pomagali pri oddaji naročila.

računalnik, par | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Novo naročniško razmerje lahko sklenete tudi na prodajnih mestih Telekoma Slovenije, kjer vam pripravijo vse potrebno za naročilo elektrike. S seboj prinesite osebni dokument in račun trenutnega dobavitelja elektrike.

Preprosto: jasni računi, jasna poraba

Ena od glavnih prednosti Elektrike Telekoma Slovenije je preglednost stroškov. Kolikokrat se vam je ob prebiranju položnice za električno energijo zdelo, da nimate nadzora nad svojimi stroški? S skupnim računom vseh storitev za dom bo to preprosteje: vse boste imeli na enem mestu, glavne storitve za vaš dom pa boste plačali samo prek ene položnice.

Stanje števca boste lahko sporočali sproti, in sicer prek spletne ali mobilne aplikacije ali prek televizije.

Da ne boste pozabili

Z mesečnim SMS-opomnikom, ki vas bo spomnil na oddajo stanja porabe elektrike, boste vedno v koraku s časom in svojimi izdatki.

Vas zanima, koliko lahko prihranite?

Združite vse storitve svojega doma še danes.  | Foto: Thinkstock Združite vse storitve svojega doma še danes. Foto: Thinkstock

Preverite svoje mesečne prihranke z informativnim izračunom na spletu in se še dodatno prepričajte, zakaj je prihodnost domačega povezovanja tako navdihujoča.

Preklopite na elektriko Telekoma Slovenije in izkoristite vse nore ugodnosti.

 

 

Ne spreglejte