Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 11. 2022,
10.23

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

ogrevanje klimatska naprava Airabela d.o.o. PR članek

Torek, 8. 11. 2022, 10.23

1 leto, 5 mesecev

Zakaj so klimatske naprave popolne tudi za ogrevanje?

Oglasno sporočilo

Klimatske naprave so že nekaj časa sezonsko učinkovite in so poleg hlajenja popolne tudi za ogrevanje. Poleg tega je ogrevanje s klimatsko napravo petkrat cenejše kot z IR-paneli, trikrat cenejše kot z mestnim plinom in štirikrat cenejše kot s kurilnim oljem. Zato se je v času energetske draginje zanimanje za ogrevanje s klimatskimi napravami povečalo. Na slovenskem trgu trenutno najboljše razmerje med ceno in kakovostjo ponuja klimatska naprava Daikin Perfera, kar so potrdili tudi na Zvezi potrošnikov Slovenije.

Zmagovalka Daikin Perfera

Zveza potrošnikov Slovenije že vrsto let zapored izvaja teste klimatskih naprav ter ocenjuje njihovo učinkovitost, hrupnost, vsestransko uporabnost, priročnost in enostavnost navodil. Letos je najboljšo skupno oceno dosegla klimatska naprava Daikin Perfera, ki je zasnova na način, da zagotavlja zanesljivo in učinkovito hlajenje in ogrevanje notranjih prostorov. Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji in vgrajeni inteligenci ima ta klimatska naprava najvišjo sezonsko učinkovitost tako pri hlajenju kot ogrevanju (A+++).

Klimatska naprava za ogrevanje

Razlogov za ogrevanje s klimatsko napravo je veliko. Na prvem mestu je zagotovo dejstvo, da gre v tem trenutku za najugodnejši način ogrevanja, ki ima nizko začetno naložbo, majhno porabo električne energije in nizke vzdrževalne stroške. Druge lastnosti, ki klimatske naprave uvrščajo med vse bolj priljubljen način ogrevanja, so dolga življenjska doba, hitra montaža, enostavna uporaba in upravljanje, tiho delovanje ter tudi skrb za kakovost zraka v notranjih prostorih. Napredna tehnologija Daikin Flash Streamer namreč omogoča čiščenje zraka, kar je posebej primerno za ljudi z alergijami in težavami z dihali. Enostaven nadzor nad klimatsko napravo omogoča vgrajen vmesnik Wi-Fi, ki se ga upravlja s pametnim telefonom od koderkoli in kadarkoli.

Airabela_ftxm-r-009 | Foto:

Popolna za ogrevanje

Daikin Perfera navdušuje s svojo funkcijo heat boost, ki omogoča kar 14 odstotkov krajši čas pri doseganju nastavljene temperature pri ogrevanju kot druge klimatske naprave. Zaradi te lastnosti je primerna za ogrevanje čez celotno kurilno sezono kot primarni vir ogrevanja, saj prostor s pomočjo ventilatorjev hitro zapolni s prijetno toploto. Pogosto pa se uporablja tudi kot sekundarni vir ogrevanja, predvsem v jesenskem in spomladanskem obdobju, ko temperature najbolj nihajo in je treba le občasno hitro in učinkovito ogrevati. Ta model navdušuje še s funkcijo 3-D zračnega toka, ki skrbi za optimalno razporeditev izpihanega zraka, in senzorjem gibanja, ki samodejno usmerja neposreden tok zraka stran od ljudi.

Hitra in enostavna montaža

Klimatske naprave so primerne za montažo v vseh bivalnih prostorih vsakega doma. Daikin Perfera je zaradi svojega tihega delovanja z zvočnim tlakom zgolj 19 dB primerna tudi za montažo v spalnicah in otroških sobah, kjer njeno delovanje med počitkom ne bo moteče. Montaža naprave je hitra in enostavna, saj jo usposobljen monter klimatskih naprav namesti v le nekaj urah. Pri montaži ne gre za večje posege v prostor, zato se klimatske naprave lahko montira v hiše, stanovanja in poslovne prostore. Pri tem nista ovira niti način niti letnica gradnje objekta.

Airabela_ftxm-r_det_lichtjes | Foto:

Lepota je v zraku

Podjetje Airabela je pooblaščeni distributer izdelkov blagovne znamke Daikin v Sloveniji, ki projektantom, investitorjem, monterjem ter njihovim strankam ponuja bogato izbiro visokokakovostnih klimatskih naprav, toplotnih črpalk in z njimi povezanih storitev. Za nasvete glede maksimalnega bivalnega udobja in izbor primerne klimatske naprave za svoje prostore se lahko obrnete na Airabeline strokovne svetovalce.

Naročnik oglasnega sporočila je AIRABELA, D. O. O.

Ne spreglejte