SiolNET. Dom Oprema in dekor
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Z napredno tehnologijo do čistejšega in prijetnejšega doma

Oglasno sporočilo

Vedno hladnejši jesenski dnevi poskrbijo, da se več zadržujemo v hiši ali stanovanju. Da bi se v njem počutili karseda dobro, mora biti dom udoben, urejen in čist. Hišnim opravilom se sploh v hladnejšem delu leta ne bomo mogli izogniti, lahko pa jih naredimo prijetnejše in opravimo hitreje. Kako? Z zmogljivimi napravami Samsung, ki so tako praktične kot elegantne.

02_Space_Bespoke Jet | Foto:

Sesajte in posesajte

Eno izmed najpogostejših hišnih opravil je zagotovo sesanje. S sesalnikom Samsung Bespoke Jet™ Complete boste vse nečistoče posesali, ne le sesali. Pri svojem delu namreč ujame 99,999 odstotka drobnega prahu. Zato si lahko oddahnete, saj veste, da iz vašega sesalnika Jet izhaja le čist zrak.

Sesalnik uporablja napreden večplastni filtrirni sistem, ki zadrži 99,999 odstotka prašnih delcev in drobnega prahu. Zahvaljujoč čistilni postaji All-in-One Clean Station prah ne uhaja niti pri praznjenju posode. Postaja poskrbi za samodejno praznjenje posode za prah vsakič, ko sesalnik priključite nanjo. Polniti pa začne tudi baterijo sesalca, da ob naslednjem čiščenju ne ostanete brez, čeprav odstranljiva baterija s podaljšano življenjsko dobo zagotavlja nemoteno čiščenje do ene ure.

2022 IDEA_Gold_Bespoke Jet_w logo | Foto:

Edinstvena tehnologija Air Pulse očisti koš za smeti, hkrati pa poskrbi, da drobni prah in delci ne uidejo nazaj v vaš dom. 0,5-litrska posoda za prah je tudi v celoti pralna. Sesalnik je tudi zelo priročen in lahek, saj tehta le 1,44 kilograma in ga lahko upravljate zgolj z eno roko, brez obremenitve zapestja. V primerjavi z običajnimi sesalniki je Samsung za kar 24 odstotkov lažji. Z njim brez težav očistite vso hišo, vključno z oblazinjenim pohištvom, zgornjimi površinami omar, žaluzijami, pod napravami in drugim pohištvom. Čeprav je naprava zelo lahka, se njena moč lahko kosa z najtrdovratnejšo umazanijo. Digitalni invertni motor v zgolj nekaj sekundah s tal pobere vse, od raztresenih kosmičev vašega malčka do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov. S ciklonsko šobo se lahko poslovite od prašnih površin tudi na najbolj nedostopnih mestih. Z izjemno sesalno močjo in optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, ter 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči, lahko zdaj zadihate lažje, saj sesalnik zagotavlja dosledno učinkovitost.

Sesalnik je prejemnik zlate nagrade za odličnost v oblikovanju. Ponuja namreč edinstveno izkušnjo, ki zajema celoten postopek od čiščenja in odstranjevanja do skladiščenja.

 

Do svežih in čistih oblačil z ekološko ozaveščenimi tehnologijami

Samsung je predstavil novo linijo pralnih strojev Bespoke AI™, opremljeno s prelomnimi ekološko ozaveščenimi tehnologijami za zmanjšanje sproščanja mikroplastike iz oblačil, ki je bila razvita v sodelovanju z blagovno znamko aktivnih oblačil Patagonia. Pralni stroj Bespoke AI™ je opremljen s potekom pranja, ki zmanjša izpuste mikroplastike iz oblačil za 54 odstotkov z uporabo filtrirne tehnologije za zajemanje teh škodljivih plastičnih delcev. Onesnaževanje naših oceanov in vodnih poti z mikroplastiko je eno izmed najbolj perečih svetovnih vprašanj in Samsung je ponosen, da lahko prispeva k reševanju te težave.

Bespoke_AI_Laundry_dl1 | Foto:

Poleg zmanjšanja količine mikroplastike je pralni stroj Bespoke AI™ opremljen s še več ekološko ozaveščenimi funkcijami, ki uporabnikom omogočajo vsakodnevno trajnostno izkušnjo, ne da bi pri tem žrtvovali učinkovitost. Pralni stroj Bespoke AI je kot energetsko učinkovit pralni stroj številka ena na trgu opremljen s Samsungovo patentirano tehnologijo AI Ecobubble™. Uporaba hladne vode namesto tople brez dodatnega časa cikla pomaga uporabnikom prihraniti do 70 odstotkov porabe energije z načinom AI Energy Mode of SmartThings Energy. Zagotavlja tudi visoke standarde čistoče in higiene oblačil, saj omogoča, da pralno sredstvo hitro prodre v tkanine in odstrani umazanijo – tudi v hladni vodi.

Poleg tega je pralni stroj Bespoke AI™ opremljen s senzorji AI Wash, ki merijo težo pranja in stopnjo umazanije ter tako zagotavljajo optimalno porabo vode, pralnega sredstva in energije, s čimer zmanjšujejo količino odpadkov.

Bespoke_AI_Laundry_dl2 | Foto:

Dodatno tehnologija SpaceMax™ stroju omogoča uporabo večjega bobna, ne da bi se povečale njegove zunanje dimenzije, kar potrošnikom zagotavlja veliko 11-kilogramsko zmogljivost (5,3 kubičnega metra pri ameriških modelih pralnih strojev s sprednjim polnjenjem) za večje količine perila. Edinstvena, ravna oblika sprednjega dela pralnega stroja Bespoke AI™ in različne barvne možnosti zagotavljajo, da se aparat zlahka vključi v vsako pralnico in vaš pralni prostor prilagodi vašemu oblikovalskemu okusu.

Samsung_Bespoke_AirDresser_Lifestyle-720x405 | Foto:

Čista in oprana oblačila, ki jih želite le osvežiti ali iz njih odstraniti alergene, preprosto obesite v AirDresser – sušilno omaro za nego oblačil. Funkcija razkuževanja uporablja JetSteam, ki z oblačil odstrani do 99,9 odstotka vseh bakterij in virusov, uniči sto odstotkov vseh pršic hišnega prahu ter odstrani tudi škodljive snovi in pline, ki povzročajo neprijeten vonj. Tehnologija umetne inteligence bo poskrbela za hitrejše sušenje, saj nenehno in natančno zaznava vlažnost oblačil in temu prilagaja čas sušenja. Vaša oblačila bodo tako vedno temeljito posušena v najkrajšem mogočem času. Sušilna omara za nego oblačil pride še posebej prav, ko je treba očistiti in osvežiti oblačila, ki ne smejo v običajen pralni stroj, na primer suknjiče in plašče.

si-df60a8500cg-df60a8500cg-e2-504608865 | Foto:

Garancija na kakovost

Samsung je poleti predstavil svojo vizijo trajnostnih rešitev za dom, ki temelji na konceptu prilagodljivih aparatov Bespoke. Koncept vključuje zmanjšanje količine odpadkov s podaljšanjem življenjske dobe aparatov Samsung z zanesljivostjo, saj pogosta zamenjava gospodinjskih aparatov ne stane le časa in energije, temveč povzroča tudi fizične odpadke. Samsung se proti tem odpadkom bori tudi s trajnostnimi rešitvami, ki temeljijo na vzdržljivosti, zato so svojim uporabnikom zagotovili 20-letno garancijo za digitalne inverterske tehnologije v pralnih in sušilnih strojih.

Ob nakupu bele tehnike Samsung vas vsekakor čaka pet let brezskrbnosti. Podjetje namreč na posamezne modele pralnih strojev, kupljenih v obdobju od 1. 2. do 31. 12. 2022, ponuja do pet let garancije. Za pridobitev pravice do garancije se morate najpozneje v 30 dneh od dneva nakupa registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si.

Več informacij in seznam naprav, vključenih v promocijo, najdete tukaj.

Vse podrobnosti in pravila promocije so na voljo na povezavi.

Naročnik oglasnega sporočila je MILLENIUM PROMOCIJA D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin