Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 12. 2021,
11.43

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

svežina hrana M Tehnika hladilnik PR članek

Sobota, 18. 12. 2021, 11.43

2 leti, 3 mesece

Star hladilnik? Pred nakupom novega spoznajte trende!

Oglasno sporočilo

Ali je vaš hladilnik star 10 let ali več? Opažate, da se vam hrana vse hitreje kvari? Vas ropotanje hladilnika zbuja sredi noči? Če ste na vsaj eno od teh vprašanj odgovorili pritrdilno, potem je čas za razmislek o nakupu novega hladilnika. Z nakupom novega lahko namreč podaljšamo svežino hrane in tako zmanjšamo odpadke. Obenem pa lahko tudi znižamo zneske mesečnih položnic!

M Tehnika | Foto:

Klasični (kombinirani) ali ameriški hladilniki so v zadnjih letih prinesli v slovenske kuhinje številne novosti. Spoznajte trende, ki vam lahko pomagajo pri nakupu novega hladilnika! Zatem pa obiščite vam najbližjo poslovalnico M Tehnika ali pa si novi hladilnik naročite kar iz udobja svojega doma prek spletne trgovine mtehnika.mercator.si.

Uživajte v hladilnem sistemu, ki preprečuje sušenje hrane in zmrzali v hladilniku

Slovenci se strinjamo: hladilnike izbiramo glede na njihovo zmožnost zagotavljanja dolgotrajne svežine, hitrejšega hlajenja in preprečevanja mešanja vonjav. V preteklih letih so se hladilniki začeli ponašati s tako imenovano tehnologijo No Frost. Ta lahko zagotavlja stalno enakomerno temperaturo in preprečuje nastanek zmrzali. S tem se lahko izognemo neljubemu opravilu sezonskega odtajevanja hladilnika in podaljšujemo svežino hrane.

M Tehnika | Foto:

Novejši hladilniki višjih cenovnih razredov so začeli ponujati tudi tehnologijo AdaptTech. Ta najbolj razveseljuje tiste, ki najpogosteje odpirajo hladilnik. S tem se zagotavlja stalna optimalna temperatura, kar zagotavlja enakomerno in ustrezno ohlajanje hrane.

Recite zbogom bakterijam in neprijetnim vonjavam!

Hladilniki so pomembna dolgoročna naložba, saj zagotavlja varnost hrane za nas in naše najbližje. Na področju zaščite smo v zadnjih letih priča številnim inovacijam. Vse pogosteje tako lahko izbiramo hladilnike z antibakterijskimi tesnili na vratih, ki odstranjujejo bakterije. Izbrani novejši hladilniki se ponašajo tudi z ionizatorjem, ki nevtralizira bakterije, viruse in različne delce, s katerimi nastajajo neprijetne vonjave. Najnaprednejši pa stavijo tudi na aktivno modro svetlobo. Ta v predelu za ohranjanje svežine hrano osvetljuje z modro lučjo, zaradi katere se nadaljuje fotosinteza. Hrana tako ostane sveža dlje časa, obenem pa ohranja vsebnost vitaminov.

M Tehnika | Foto:

Ker imamo raje svežo hrano

Vsi radi uživamo v svežih okusih, kot da je zelenjava ravnokar obrana z domačega vrta. Novejše hladilnike odlikujejo posebni predali z nižjo temperaturo. Temperatura v takšnem predalu je okoli 0° in je za dve ali tri stopinje nižja kot v preostalem hladilniku. Ta del hladilnika je tako namenjen za shranjevanje sveže zelenjave, rib in mesa. V tem predalu živila lahko ohranijo svojo kakovost tudi do petkrat dlje!

M Tehnika | Foto:

Tovrstni hladilniki sicer pomenijo večjo naložbo. A če pomislimo, koliko pokvarjene hrane zavržemo, se nakup vse bolj obrestuje.

Izberite si nov hladilnik v M Tehniki!

Uredite si supermarket doma: izberite najboljše hladilnike pri M Tehniki! Izberete med klasičnim (kombiniranim) ali ameriškim hladilnikom v več barvnih različicah. Ponudba je raznolika tudi med različnimi razredi energetske učinkovitosti.

Si želite prostornejši hladilnik? Pri M Tehniki najdete več kot 50 hladilnikov, ki merijo 180 centimetrov in več. Številni med njimi pa se ponašajo tudi z garancijsko dobo več kot 5 let!

V 41 trgovinah M Tehnika povsod po Sloveniji lahko izkoristite možnost nakupa do 24 obrokov brez obresti s kartico Mercator Pika. Z nakupom pri M Tehniki vam zagotovijo tudi dostavo, montažo in odvoz stare bele tehnike.

Naročnik oglasnega sporočila je M Tehnika. 

Ne spreglejte