Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 12. 2021,
10.29

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

gospodinjski aparati Bespoke hladilnik Samsung PR članek

Petek, 10. 12. 2021, 10.29

2 leti, 4 mesece

Brez kompromisov pri dizajnu in skrbi za živila

Oglasno sporočilo

V prazničnih dneh bo hladilnik gotovo ena tistih naprav v vašem domu, ki bodo v središču pozornosti. Naj zažari tako kot izbrani kos pohištva in poskrbi za svežino vaših živil, kot še nobeden do zdaj. Samsungovi hladilniki Bespoke so prave oblikovalske umetnine, ki jih uporabniki lahko prilagajajo po svojih željah in potrebah.

BESPOKE_Lifestyle_1 | Foto:

Hladilnik je eden od ključnih elementov vsakega doma, ne samo kuhinje, zato je ideja podjetja Samsung, da iz njega naredi oblikovalski presežek, razveselila marsikaterega uporabnika, ki si ne želi samo funkcionalnega in visokokakovostnega izdelka, ampak tudi osupljiv videz.

Prilagodljiv kot kameleon

S prilagodljivim dizajnom se odlično ujame z drugimi elementi v kuhinji in tako postane del kuhinjske opreme, po drugi strani pa je stilsko tako eleganten in sodoben, da se zlahka kosa z najlepšimi kosi pohištva.

Fotogalerija
1 / 4

Prilagodljiva pa ni le notranjost, pač pa hladilnik Bespoke lahko dopolnjujete z različnimi moduli oziroma sestavite hladilnik, ki vam bo ustrezal po velikosti, željah in potrebah. Tako bodo živila še bolj pregledno pospravljena, kar vam bo prišlo še posebej prav, ko boste v prihajajočih tednih pospravljali ostanke prazničnih obrokov. Večfunkcijsko dvostopenjsko zložljivo polico s širšo in bolj ploščato obliko Rack & Shelf™ je mogoče izvleči ali potisniti nazaj v hladilnik, poleg tega pa se zloži na pol, kar omogoča lažje shranjevanje večjih predmetov in visokih steklenic, ki jih lahko shranite tudi v vratih hladilnika.

Hitro hlajenje in zamrzovanje ter izjemna svežina hrane

Optimal Fresh + vsebuje predele, ki jih je mogoče razdeliti na dve coni. Ti hrano ohladita pri različnih temperaturah, hkrati pa ohranita svežino hrane do dvakrat dlje. Humidity Fresh + skrbi za optimalno vlažnost ter ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostaneta sveža in sočna.

Funkciji Power Cool in Power Freeze s hitrim dovodom zelo ohlajenega zraka v hladilnik ali mrzlega zraka v zamrzovalnik na hitro ohladita ali zamrzneta živila oziroma pijačo.

Inovativna cona Flex ima pet stopenj prilagajanja temperature hladilnika, lahko jo nastavite za zamrzovanje, nežno zamrzovanje, meso in ribe, sadje in zelenjavo in tudi za pijačo. Vmesnik Cool Select + omogoča, da uporabnik z enim dotikom spremeni stopnje hlajenja, pri čemer lahko izbira med štirimi možnostmi: Cool (2 °C), Chill (−1 °C), Soft Freeze (−5 °C) in Freeze (od −15 do −23 °C).

Bespoke-New-Market_DL5_Lifestyle-1024x682 | Foto:

Nič več praskanja ledu in dolgotrajnega odmrzovanja

Vsak hladilnik Samsung Bespoke ima na zadnji steni kovinsko ploščo, ki pomaga ohranjati optimalno notranjo temperaturo in preprečuje izgubo hladnega zraka, ko so vrata hladilnika odprta. Toplotna izolacijska tehnologija SpaceMax™ omogoča tanjše stene hladilnika, s tem pa več prostora za shranjevanje živil. Tehnologija No Frost izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu.

Skriti LCD-zaslon za preprosto upravljanje

Vse to in še več se skriva za štirimi vrati, ki na notranji strani ponujajo vrsto možnosti in prostora za shranjevanje živil ter preprost LCD-zaslon, ki je diskretno skrit v notranjosti, a še vedno preprosto dostopen po odprtju vrat, saj so gumbi v višini oči in na dosegu roke.

Hladilnik Bespoke lahko kaj hitro prevzame status glavne zvezde najdaljše noči v letu, saj kuhinjo dopolnjuje kot stilski element, ki ni samo izjemno funkcionalen, ampak tudi polepša prostor.

Bespoke_2 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG ELECTRONICS.

Ne spreglejte