Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Petek,
15. 3. 2019,
12.03

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,04

3

Natisni članek

Telekom Slovenije ZDA podatkovno gostovanje roaming NBA košarka Luka Dončić Luka Dončić Goran Dragić Goran Dragić Dallas Mavericks Miami Heat

Petek, 15. 3. 2019, 12.03

5 let, 1 mesec

Ugodna posebna ponudba Telekoma Slovenije za mobilno podatkovno gostovanje v ZDA

Tri sedmice: zelo dobra novica za vse, ki zaradi slovenskih košarkarskih asov (ali česarkoli drugega) v naslednjih treh tednih potujejo v ZDA

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,04

3

Luka Dončić, Goran Dragić | Slovenska košarkarska asa se bosta 28. marca našla na nasprotnih straneh tekme ameriške košarkarske lige NBA. | Foto Sportida

Slovenska košarkarska asa se bosta 28. marca našla na nasprotnih straneh tekme ameriške košarkarske lige NBA.

Foto: Sportida

Navijačem, ki odhajajo v Miami na košarkarsko tekmo med moštvoma Dallas Mavericks Luke Dončića in Miami Heat Gorana Dragića (in ne samo njima), je Telekom Slovenije omogočil posebno ugoden zakup mobilnega podatkovnega prenosa v ZDA.

V ameriški košarkarski ligi NBA se bosta v četrtek, 28. marca, v Miamiju na Floridi pomerili moštvi Dallas Mavericks in Miami Heat.

Slovenskim navijačem je ta tekma posebej zanimiva, ker v moštvu iz Teksasa v dresu s številko 77 igra Luka Dončić, v moštvu s Floride pa v dresu s številko 7 Goran Dragić, zato je pričakovati, da bodo v publiki tudi številni Slovenci.

Tri sedmice

Ravno številke na dresih dveh odličnih slovenskih košarkarjev so pripeljale do imena in vsebine posebne ponudbe mobilnega gostovanja v ZDA, ki jo je Telekom Slovenije pripravil za svoje naročnike: ponudba 777 za sedem evrov omogoča prenos sedem gigabajtov podatkov v obdobju sedem dni v omrežju operaterja T-Mobile USA.

Izjemno ugodnost zakupa 777 lahko izkoristijo vsi naročniki mobilne telefonije Telekoma Slovenije na celotnem ozemlju ZDA, kjer je signal mobilnega operaterja T-Mobile USA (na sliki: New York). | Foto: Pixabay Izjemno ugodnost zakupa 777 lahko izkoristijo vsi naročniki mobilne telefonije Telekoma Slovenije na celotnem ozemlju ZDA, kjer je signal mobilnega operaterja T-Mobile USA (na sliki: New York). Foto: Pixabay

Zakup 777 se vklopi s pošiljanjem kratkega sporočila (SMS) s ključno besedo 777 na številko 1918, takrat pa začne teči tudi sedemdnevno obdobje zakupa.

Zakup 777: tako zelo ugodnega podatkovnega gostovanja v ZDA za slovenske uporabnike še ni bilo

Ugodnost zakupa 777 lahko izkoristijo vsi naročniki Telekoma Slovenije, ki se bodo od danes, 15. marca, do petka, 5. aprila, znašli kjerkoli na ozemlju ZDA, kjer je signal operaterja T-Mobile USA. Če bodo vklop opravili tik pred odhodom, ko bodo še v Sloveniji ali kje na območju Evrotarife, bodo prihranili tudi strošek pošiljanja kratkega sporočila iz ZDA.

Po preteku sedemdnevnega obdobja od vklopa se zakup izklopi in se nadaljnja poraba obračunava po (precej dragem) ceniku. Brez vklopa morebitnih dodatnih podatkovnih opcij za uporabnike vseh slovenskih mobilnih operaterjev to pomeni od 0,48 do 1,20 evra za sto kilobajtov, kar za sedem gigabajtov lahko znese od dobrih 34 tisoč do nekaj več kot 86 tisoč evrov.

Zakup 777, ki samo naročnikom Telekoma Slovenije omogoča prenos sedmih gigabajtov podatkovnega prenosa v sedmih dneh za samo sedem evrov, je tako nedvomno najugodnejši zakup mobilnega podatkovnega prenosa v ZDA na slovenskem trgu. Dodatna ugodnost je, da ga naročniki Telekoma Slovenije, ki jih pot zanese v ZDA , do 5. aprila lahko vključijo večkrat zapored in si tako zagotovijo več kot le sedem dni izjemno ugodnega podatkovnega gostovanja v ZDA.

Bi imeli Dragićev ali Dončićev dres?

V obdobju, ko sta možna vklop in uporaba zakupa 777, to je od 15. marca do 5. aprila, poteka tudi nagradna igra "777", v kateri sta glavni nagradi klubska dresa Gorana Dragića in Luke Dončića. Nagradna igra poteka na družbenih omrežjih Facebook in Twitter ter na spletni strani Telekoma Slovenije.

Ne spreglejte