SiolNET. Digisvet Novice
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Deezer: 90-dnevni brezplačni preizkus za naročnike Telekoma Slovenije

TOP 10: Kaj te dni najraje poslušajo slovenski uporabniki glasbene storitve Deezer?

0,75

termometer

Deezer
Foto: Telekom Slovenije

Glasbena zakladnica storitve Deezer zajema več kot 35 milijonov skladb, med katerimi so tudi slovenske in tiste iz bližnje soseščine. Uporabniki SiOL TV lahko Deezer uporabljajo na mobilnih telefonih, tablicah, računalnikih in avtomobilskih sistemih, pa tudi na svojih televizorjih.

Deezer, ki ga Telekom Slovenije kot dodatno storitev ponuja od predlani, poleg brskanja po katalogu in odkrivanja nove zanimive glasbe tudi samodejno predlaga glasbene izdelke glede na okus uporabnika. Med predvajanjem skladb se lahko izpisuje besedilo, uporabniki pa lahko tudi oblikujejo svoje osebne albume.

Na vseh napravah digitalne zabave

Storitev Deezer je v osnovi na voljo za naprave z operacijskimi sistemi Android, iOS in Windows, to so torej pametni telefoni, tablice, računalniki in tudi ustrezno opremljeni avtomobilski sistemi (infotainment). Naročniki storitev SiOL TV imajo dodatno možnost uporabe storitve Deezer na svojih televizorjih prek naprave SiOL Box.

Vklop brezplačnega preizkusa v nekaj preprostih korakih

Brezplačni preizkus prvih 90 dni po vklopu storitve je na voljo tako naročnikom stacionarnih kot tudi mobilnih storitev Telekoma Slovenije. Storitev lahko vklopijo in upravljajo prek portala Moj Telekom, naročniki mobilnih storitev pa imajo dodatno možnost vklopa prek kratkih sporočil (SMS), kar sprožijo s pošiljanjem sporočila z vsebino DEEZER na številko 1918.

Kakšne so navade in glasbeni okusi slovenskih uporabnikov storitve Deezer?

Statistika dokazuje, da slovenski uporabniki Deezerja v glasbi najpogosteje uživajo s pomočjo svojih mobilnih telefonov. Domače pesmi jih ne zanimajo v takšnem obsegu kot tuje uspešnice, ki se tudi sicer uvrščajo visoko na tujih glasbenih lestvicah.

Lestvica poslušanosti skladb prek storitve Deezer se oblikuje na podlagi dejanskega števila predvajanj posamezne pesmi za obdobje zadnjih treh dni. In kako je videti lestvica slovenskih uporabnikov na letošnji prvi oktobrski ponedeljek?

1.           The Chainsmokers: Closer

2.           Major Lazer, Justin Bieber, MØ: Cold Water

3.           Sia: The Greatest

4.           DJ Snake: Let Me Love You

5.           Martin Garrix: In the Name of Love

6.           The Chainsmokers: Don't Let Me Down

7.           Mike Posner: I Took a Pill in Ibiza

8.           Kungs: This Girl (Kungs Vs. Cookin' On 3 Burners)

9.           Drake: One Dance

10.         Calvin Harris: This is What You Came For

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin