Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 4. 2021,
15.45

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Samsung

Foto: Samsung

Natisni članek

televizor advertorial televizija Samsung

Četrtek, 29. 4. 2021, 15.45

2 meseca, 2 tedna

Velik korak v resničnost s čistimi oblikami

Televizorji, ki osvajajo Slovenijo

Vsebino omogoča Samsung

Foto: Samsung

Čiste, nevsiljive oblike, kot so krogi, kvadrati in pravokotniki, v prostor vnašajo občutek svobode in plemenitosti, kar še posebej velja za manjše prostore. Ta podatek nam lahko pride prav, ko si urejamo dom za še več udobja.  

Samsung The Serif.  | Foto: Samsung The Serif.

Prefinjen okus se odraža v preprostih, večinoma enobarvnih kompozicijah, ki se med seboj prepletajo v poenotenem oblikovalskem izrazu. Takšen pristop urejanja notranjih prostorov je vedno bolj značilen za sodobne domove, ki že dolgo nimajo več le bivalne funkcije, ampak postajajo subtilne oaze sprostitve, prostor aktivnega preživljanja časa z družino in domača pisarna. Vse v enem. Temu se prilagajajo tudi proizvajalci in prodajalci pohištva ter druge notranje opreme in tehnologije.

Vodilna težnja pri notranjem oblikovanju sledi sodobnemu konceptu bivanja – vedno bolj priljubljeno je učenje in delo od doma. Ljudje smo to novo resničnost morali sprejeti in zdaj poskušamo čim bolj izkoristiti vse, kar nam ponuja domače udobje. Vedno več poudarka namenjamo urejanju večnamenskih prostorov, ki se brez načrtovanja in sprotnega prilagajanja kaj hitro lahko spremenijo v ropotarnico.

Večnamenski prostori so zasnovani po konceptu odprtih prostorov, ki nadomeščajo strogo ločene prostore. Prav minimalizem je tiste vrste slog, ki je povsem naravno povezan z modularnimi sistemi in večnamenskostjo. Oprema je fleksibilna, zložljiva in premična.

The Sero.  | Foto: The Sero.

Oprema, ki s svojim videzom obogati prostor

Tehnološke inovacije pa čedalje bolj združujejo elegantno oblikovanje in vrhunske funkcije. Tudi televizorji pridobivajo vedno več funkcij in postajajo pomemben dodatek, ki tudi z vrhunskim videzom obogati vsak prostor.

Najnovejši modeli televizorjev Samsung, ki se ponašajo z značilno prefinjeno zasnovo, The SerifThe Frame in The Sero, osvajajo Slovenijo. Televizorji The Serif, The Sero in The Frame zagotavljajo izjemne tehnologije, kot so edinstvena tehnologija kvantnih pik, visoka resolucija in napredne funkcije, ki temeljijo na umetni inteligenci in sliko izboljšajo do kakovosti 4K.

Samsung je v začetku leta 2021 tehnologije še dodatno nagradil s posodobitvami programske opreme, prenovili pa so tudi samo obliko televizorjev, kar je odgovor na spreminjajoče se zahteve uporabnikov, ki čedalje več časa preživljajo doma in prostor doživljalo kot podaljšek svoje osebnosti.

The Frame in The Serif.  | Foto: The Frame in The Serif.

Dnevno sobo oz. osrednji prostor doma lahko lepo izpopolni Samsung The Serif, ki je prejel tudi prestižno nagrado iF Design za izjemno oblikovanje. Za razliko od običajnih televizorjev, ki jih postavimo ob steno, je The Serif videti čudovito prav iz vsakega zornega kota.

The Serif omogoča tudi povezljivost NFC in AirPlay2, tako da lahko uporabniki poslušajo svojo najljubšo glasbo na televizorju brez nepotrebnih kablov. Uporabniki pametni telefon preprosto položijo na vrh televizorja in ta se samodejno poveže prek tehnologije NFC ter omogoča pretakanje glasbe s še boljšim zvokom. Poleg tega povezljivost AirPlay2 omogoča preprosto seznanjanje z Applovimi napravami in uporabo priročnih funkcij, kot je zrcaljenje zaslona.

Televizor Samsung The Serif je na voljo s 109,22-, 124,46- in 139,7-centimetrskim oziroma 43-, 49- in 55-palčnim zaslonom v beli in modri barvi. Tako kot The Serif je tudi The Sero sta lani prejela nagrado iF Design za izjemno oblikovanje.

Televizor, ki odraža našo osebnost in slog

The Frame, ki je na voljo v številnih različnih velikostih, od 82- do 189-centimetrskih oziroma od 32- do 75-palčnih zaslonov, bo prostoru dodal poseben učinek, saj je televizor hkrati tudi umetnina. Najpreprostejše ideje so pogosto tudi najlepše, zato so The Frame zasnovali kot elegantni okvir za slike. To dokazujejo ne samo številne nagrade, ki jih je The Frame televizor prejel s strani industrije, temveč tudi rekordna prodaja – do sedaj je bilo prodanih več kot 1 milijon televizorjev.

The Frame.  | Foto: The Frame.

Samsung od letos uporabnikom nudi tudi nov model The Frame televizorja, ki je za polovico tanjši in se bo še bolje vključil v vsak dom. Dodatno, The Frame sedaj nudi več vrst barv za okvir, izberete pa lahko tudi dodatno obliko okvirja, kar pomeni, da imate sedaj več možnosti kot kadarkoli prej, da si svoj prostor prilagodite tako, da bo ustrezal vašemu počutju in slogu. Uživajte v The Frame kot v 4K QLED televizorju ali kot v inovativnem prikazu vaših najljubših umetniških del.

Prostor naj zadiha – čim manj navlake

Sodoben dom je izčiščen in preprost, kar od nas zahteva tudi določeno mero vsakodnevnega truda. Redno pospravljanje in odstranjevanje nepotrebne navlake sta prva pogoja, da bo stanovanje vedno delovalo zračno in čisto. Le tako se bomo v njem počutili sproščeno in navdihujoče. Poseben izziv pri urejanju doma predstavljajo tudi različne elektronske naprave in vse žice, ki jih k sreči nadomeščajo brezžično povezljive naprave.

Naš dom bo videti še bolj urejen zaradi One Connect Box postaje, ki omogoča povezovanje vseh združljivih naprav s televizorjem le z eno tanko, skoraj nevidno povezavo. Tako lahko povezane naprave namestimo bolj daleč od televizorja in izkoristimo televizor za dopolnitev notranje opreme.

The Frame.  | Foto: The Frame.

Stik z naravo nas osrečuje

Ljudje smo vedno raje v stiku z naravo, kar posnema biofilno oblikovanje, ki skuša v prostor vključiti čim več zelenja, vode in kamna – želi posnemati zunanji svet in v opremo vključevati materiale, barve in teksture, ki jih lahko najdemo v naravi. Svoj dom tako lahko olepšamo z odtenki zelenih, bež in zemeljskih tonov ter vključimo materiale, kot so les, kamen ali ratan.

Eleganca in vrhunska tehnologija za popolno vizualno izkušnjo

Čudovita oblika se kar zlije z ozadjem: to so televizorji, ki so več kot elektronska naprava, z njimi bomo lahko še samozavestneje oblikovali notranjost svojega doma, saj bomo televizor lahko postavili, kamor bomo želeli. Povsod bomo z njim dosegli izjemno sodoben videz doma.

The Serif, The Frame in The Sero so opremljeni z zmogljivo Samsung QLED tehnologijo.  QLED tehnologija uporablja tako imenovane kvantne pike, ki imajo edinstveno zmogljivost ohranjanja kakovosti slike, zaradi česar imajo tovrstni televizorji večjo učinkovitost osvetlitve in se ponašajo z najboljšo kakovostjo slike. Dodatno, tehnologija kvantnih pik s 100-odstotnim obsegom barv poskrbi za izjemen barvni volumen slike televizorja QLED, ne glede na vsebino.

The Serif, The Frame in The Sero zagotavljajo brezhibno delovanje, čudovito kakovost slike, ki jo omogoča milijarda odtenkov barv tehnologije kvantnih pik, in neverjetno razločen zvok, da ne zamudite nobenega pogovora.

 

Ne spreglejte