Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 11. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

sprostitev jesen EON PR članek

Ponedeljek, 1. 11. 2021, 7.00

2 leti, 5 mesecev

Prihajajo turobni in krajši dnevi. Preverite, kako si jih lahko obarvate!

Oglasno sporočilo

Je že res, da je vsak dan malo krajši, po kotlinah se vije megla in tudi temperature so vedno bolj zimske, a tudi v hladnih jesenskih dneh lahko poskrbimo za razvajanje in dobro počutje. Predstavljamo vam nekaj aktivnosti, ki vam bodo v trenutku narisale nasmeh na obraz!

Izlet v naravo

Čeprav zaradi pomanjkanja svetlobe in sonca jesenske dni v precejšnji meri preživljamo v zaprtih prostorih, naj to ne bo izgovor, da se ne bi odpravili v naravo. Poleti nas res razvaja toplo sonce, toda pomislite, kako barvit je gozd jeseni! Sprehodite se in občudujte pisane odtenke, uživajte v svežih jesenskih vonjavah in se prepustite naravi.

Telemach_Jesenski_izlet | Foto:

Razvajanje v termah

Slovenija je bogata s termalnimi vodami in terme nam zavidajo številni tuji gostje. Izbira je zares pestra, storitve pa na visokem nivoju. Obiščite savno, privoščite si masažo telesa in se potopite v termalno razkošje. Na ta način boste čudovito poskrbeli za telo in duha, če pa bo sproščenemu izletu sledilo še razvajanje brbončic, toliko bolje!

Telemach_Savna | Foto:

Ogled priljubljene serije z vročim kakavom v roki

Pripravite si vroč napitek, zleknite se na kavč in preživite večer ob priljubljenem filmu ali seriji. Za pravo zabavo v dnevni sobi bo poskrbel Telemachov sprejemnik EON Smart Box, s katerim bo vsak televizor v hipu postal pametni televizor tako, da vam nikoli ne bo dolgčas.

Telemach_caj | Foto:

Svoje najljubše vsebine boste lahko spremljali do sedem dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo. Uživali boste v bogatem Videoklubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, hiter internet pa bo v vašo dnevno sobo popeljal najboljšo uporabniško izkušnjo.

Eon_Oktober_splosna_slo_800x450px | Foto:

Pohitite in si zagotovite EON, ki je v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 evra mesečno za prvo leto vezave. Ste pripravljeni? Pripravite daljinski upravljalec in toplo odejo!

 Naročnik oglasnega sporočila je Telemach d. o. o. 

Ne spreglejte