Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Petek,
3. 11. 2017,
8.53

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

15

Natisni članek

Telekom Slovenije Apple iPhone iPhone X pametni telefon mobilni telefon iOS

Petek, 3. 11. 2017, 8.53

6 let, 5 mesecev

Začetek prodaje iPhona X v Sloveniji: Pred trgovino čakali tudi več ur pred odprtjem #video

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

15

Prodaja Applovega iPhona X, trenutno z naskokom najbolj vročega pametnega telefona, se je v prodajni mreži Telekoma Slovenije začela danes. Naprava je tudi pri nas sprožila nakupovalno mrzlico, saj so se najbolj zagnani v vrsto za nakup iPhona X postavili že nekaj ur pred odprtjem trgovine. 

V prodajni ponudbi Telekoma Slovenije bodo vse razpoložljive različice pametnega telefona iPhone (izbira med dvema barvama, obakrat pa še izbira med dvema različicama glede shrambnega prostora). | Foto: V prodajni ponudbi Telekoma Slovenije bodo vse razpoložljive različice pametnega telefona iPhone (izbira med dvema barvama, obakrat pa še izbira med dvema različicama glede shrambnega prostora).

Petek, 3. november, je dan, ki ga je Apple določil za svetovni začetek prodaje svojega najnovejšega, najverjetneje tudi najboljšega in vsekakor najdražjega zmogljivega pametnega mobilnega telefona iPhone X.

Video: Planet TV


Skladno s tem je iPhone X v svojo ponudbo uvrstil tudi Telekom Slovenije. Prodaja se je začela ob osmi uri zjutraj v E-trgovini Telekoma Slovenije, eno uro pozneje pa tudi v dveh Telekomovih centrih: v Cityparku v Ljubljani in Europarku v Mariboru.

Slovenski kupci v vrsti stali že, ko je bila zunaj še trda tema

V organizirano vrsto pred vrata Telekomovega centra ljubljanskega Cityparka so se najbolj vneti kupci danes postavili že v zelo zgodnjih jutranjih urah:

Prvi v vrsti, Kirill, je pred Citypark prišel celo že ob 4.30:

Tistim, ki so se v enega od omenjenih Telekomovih centrov odpravili še pred odprtjem, je največji slovenski telekomunikacijski operater pripravil sladko in zabavno presenečenje. 

V redni in akcijski ponudbi

Ob začetku prodaje so prodajne količine pametnega telefona iPhone X omejene, a bodo takoj na voljo vse različice, in sicer tako po rednih cenah brez dodatnih obveznosti za kupca kakor tudi po akcijskih cenah v povezavi s sklenitvijo ali podaljšanjem naročniškega razmerja mobilne telefonije pri Telekomu Slovenije.

Kupci tako lahko izbirajo med temnosivo in srebrno barvo telefona, pri obeh pa še med različico s 64 ali 256 gigabajti shrambnega prostora. Redna cena brez vezave naročniškega razmerja je 1.199 evrov (64 gigabajtov) oziroma 1.399 evrov (256 gigabajtov), a jo je mogoče znižati v akcijski ponudbi z vezavo naročniškega razmerja za 24 mesecev.

iPhone X, cene pri Telekomu Slovenije | Foto: Telekom Slovenije Foto: Telekom Slovenije

iPhone X, cene pri Telekomu Slovenije | Foto: Telekom Slovenije Foto: Telekom Slovenije

iPhone X izstopa z elegantnim ohišjem iz nerjavečega jekla in stekla. Pohvali se lahko s 5,8-palčnim (14,73 cm) zaslonom Super Retina in procesorjem A11 Bionic, ob tem pa prinaša tudi izboljšano izkušnjo resničnosti v igrah in pri aplikacijah. iPhone X omogoča brezžično polnjenje in ima funkcijo Face ID, ki na inovativen in varen način omogoča odklepanje telefona, preverjanje pristnosti in plačevanje.

Sprednja kamera TrueDepth s funkcijo Face ID v načinu portret in s posebno portretno osvetlitvijo omogoča, da uporabnik izdela čudovite selfije, s funkcijo Animoji pa analizira gibanje več kot 50 obraznih mišic, kar obraz spremeni v zabavne animirane emotikone. Kameri na zadnji strani imata dvojno stabilizacijo slike, nov barvni filter, slikovne pike z več globine in izboljšan procesor za obdelavo fotografij. Omogočata portretni način fotografiranja s portretno osvetlitvijo, s pomočjo katere lahko uporabniki naredijo osupljive fotografije in videe.

Letos je Apple poleg svojega najprestižnejšega pametnega telefona iPhone X predstavil tudi pametna telefona nove generacije iPhone 8 in iPhone 8 Plus. Vsi so od prvega dne svoje uradne prodaje na voljo tudi v prodajni mreži Telekoma Slovenije. | Foto: Reuters Letos je Apple poleg svojega najprestižnejšega pametnega telefona iPhone X predstavil tudi pametna telefona nove generacije iPhone 8 in iPhone 8 Plus. Vsi so od prvega dne svoje uradne prodaje na voljo tudi v prodajni mreži Telekoma Slovenije. Foto: Reuters

Telekom Slovenije še naprej ponuja tudi druge najnovejše (pametne) telefone proizvajalca Apple in tudi drugih priznanih proizvajalcev, vključno z letošnjima le malenkost starejšima Applovima novincema, pametnima mobiteloma nove generacije iPhone 8 in iPhone 8 Plus, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Ne spreglejte