Neverjetno preživetje: pobral se je in odkorakal v gostilno #video

Iz Velike Britanije prihaja nov viralni spletni videoposnetek, katerega glavna zvezda je moški, ki ga je brutalno zbil avtobus, a se je pobral, kot da ni bilo nič, in vstopil v najbližji gostinski lokal.

via GIPHY

Policisti in zdravniki v bolnišnici, kamor se je 50-letni prebivalec britanskega mesta Reading Simon Smith pozneje vendarle odpravil, mu najprej niso verjeli, da je res imel bližnje srečanje z avtobusom, piše britanski medij The Sun.

Trdili so, da mu je nesreča najverjetneje zameglila spomin in da ga je v resnici zagotovo zadel kos razbitin, ki so naokrog frčale po nesreči avtobusa. A policija se mu je po ogledu posnetka varnostne kamere, ki je ujela ves dogodek, opravičila, saj se je izkazalo, da je povedal resnico.

Oglejte si videoposnetek nesreče:

Britanski mediji preživetje Simona Smitha opisujejo kot nič manj kot čudežno. V dogodku je dobil le nekaj prask in udarnin, zlomljene pa ni imel niti ene kosti, pa čeprav ga je avtobus zadel s precej veliko hitrostjo:

Simon Smith po nesreči:

Simon SMith Foto: News Group Newspapers LTD

Kaj se je zgodilo z avtobusom, ki je trčil v Simona Smitha:

Foto: The Sun / Nic Hoskins Foto: The Sun / Nic Hoskins
Smith je za medij The Sun pozneje sicer povedal, da v gostilno takoj po nesreči ni šel na pijačo, temveč je zgolj iskal najbližje zavetje, si je pa pivo privoščil po poznejšem pregledu v bolnišnici.


Preberite tudi:

Zgodba o ljudeh, ki so preživeli nemogoče, prvi del

Zgodba o ljudeh, ki so preživeli nemogoče, drugi del

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano