SiolNET. Digisvet Novice
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Začel se je letošnji sejem IFA

Največ digitalnega življenjskega sloga na enem mestu #video

0,50

termometer

IFA Berlin
Foto: Srdjan Cvjetović

S tradicijo od leta 1924 sejem IFA danes spada med najpomembnejše svetovne sejemske in kongresne dogodke s področja potrošniške elektronike in gospodinjskih aparatov.

Lani je sejem IFA sprejel več kot 1.800 razstavljavcev z vsega sveta, ki so zavzeli vseh 159 tisoč kvadratnih metrov razstavnega prostora na berlinskem sejmišču.

Na letošnji prireditvi, ki se uradno začenja v petek, 31. avgusta, in bo trajala do srede, 5. septembra, pričakujejo več novih izdelkov kot na prejšnjih prireditvah, prav tako pa so prepričani, da bo v teh dneh berlinsko sejmišče najpopolnejša ter največja zbirka izdelkov in storitev digitalnega življenjskega sloga.

Majhno je lahko veliko

Čeprav se nekateri veliki proizvajalci niso odločili izkoristiti Berlina za predstavitve svojih novih izdelkov in jih bodo raje predstavili na samostojnih dogodkih (ali so to naredili pred kratkim), so v prostranstvih berlinskega razstavnega prostora tudi majhna podjetja, tudi zagonska, ki si ne morejo privoščiti marketinških spodbud, a imajo prav tako povedati in pokazati kaj zanimivega.

Nemogoče si je v enem dnevu in malce več kot uri ogledati vse, kar je na sejmu IFA vredno pogledati in spoznati, a smo si vseeno zadali nalogo v tako omejenem času najti čim več zanimivega. Pripravili smo izbor nekaterih zanimivosti, ki nima namena in ne more biti popoln in vseobsežen, a upamo, da bo kljub temu zanimiv.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin