SiolNET. Digisvet Novice
0,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Začela se je redna prodaja pametnih telefonov družine Samsung Galaxy S10

Na prvega kupca so čakali le nekaj minut

0,58

termometer

Samsung Galaxy S10, začetek prodaje | Današnje jutro v Telekomovem centru Citypark Ljubljana | Foto: Jan Lukanović
Današnje jutro v Telekomovem centru Citypark Ljubljana Foto: Jan Lukanović

Danes se je pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih in pri pooblaščenih prodajalcih začela redna prodaja vseh (za zdaj) treh telefonov družine Samsung Galaxy S10. Preverili smo utrip v Telekomovem centru v ljubljanskem Cityparku, kjer je tudi (za zdaj) edini Samsungov prodajni center.

Pred Telekomovim centrom v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark danes, na prvi dan redne prodaje, poteka tudi predstavitev, kjer bodo zainteresirani in mimoidoči imeli priložnost bolje spoznati značilnosti vseh treh Samsungovih trenutno najzmogljivejših telefonov.

Samsung Galaxy S10 Digisvet Prve Samsungove desetke pohitele pod soj žarometov

Pred Telekomovim centrom Citypark Ljubljana so danes, na prvi dan redne prodaje, v sodelovanju s Samsungovo podružnico v Sloveniji pripravili predstavitev, kjer zainteresirani in mimoidoči lahko bolje spoznajo značilnosti vseh treh Samsungovih trenutno najzmogljivejših pametnih telefonov. | Foto: Jan Lukanović Pred Telekomovim centrom Citypark Ljubljana so danes, na prvi dan redne prodaje, v sodelovanju s Samsungovo podružnico v Sloveniji pripravili predstavitev, kjer zainteresirani in mimoidoči lahko bolje spoznajo značilnosti vseh treh Samsungovih trenutno najzmogljivejših pametnih telefonov. Foto: Jan Lukanović

Prvi kupec se je odločil za najzmogljivejšega

Prvi kupec se je na prodajnem mestu oglasil le nekaj minut po odprtju – Jure iz Ljubljane se je odločil za osnovno konfiguracijo telefona Samsung Galaxy S10+, ki je najzmogljivejši v trojčku Samsungovih najnovejših desetk.

Jure iz Ljubljane je prvi kupec pametnega telefona Samsung Galaxy S10+ v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark. Video: Jan Lukanović

Dostava nakupov v predprodaji se je prav tako začela danes

Včeraj se zaključila predprodaja, v kateri so kupci zmogljivejših dveh desetk (Samsung Galaxy S10+ in Samsung Galaxy S10) lahko pridobili darilo – slušalke Samsung Galaxy Buds.

1 / 16
2 / 16
3 / 16
4 / 16
5 / 16
6 / 16
7 / 16
8 / 16
9 / 16
10 / 16
11 / 16
12 / 16
13 / 16
14 / 16
15 / 16
16 / 16
Utrinki ob današnjem odprtju Telekomovega centra Citypark v Ljubljani

Vsem, ki so se odločili za nakup v predprodaji, so začeli dostavljati prav tako danes, darilo, svoje slušalke, pa bodo kupci, ki bodo do konca marca opravili registracijo v program Samsung Members, prejeli predvidoma v drugi polovici aprila, so pojasnili v slovenski podružnici Samsunga.

Samsung Galaxy S10, predstavitev Digisvet Tri desetice, s katerimi Samsung želi prepričati tudi Slovenijo
delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin