Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 10. 2022,
9.09

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

advertorial programska oprema Keysoff.com Windows računalnik

Torek, 18. 10. 2022, 9.09

2 meseca, 1 teden

Kupite poceni originalen Microsoft Office za samo 14,13 € in še več računalniške programske opreme z 62-odstotnim popustom na Keysoffu

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Microsoft Office 2021 je najnovejša Microsoftova programska oprema. Ker je to nujna programska oprema za računalnike, je uradna cena kar 439,99 $, zaradi česar se boste najbrž obotavljali z nakupom. A zdaj v Keysoffovi posebni razprodaji dobite velik popust. Originalni Microsoft Office 2021 Pro dobite že za 14,13 € in ga imate lahko do konca življenja. Za uporabnike Windowsa paket vključuje Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote itn. Licenčni ključ vam omogoči doživljenjski dostop do paketa za en računalnik brez prijave. Samo prenesite programe, vnesite ključ in lahko brez težav začnete uporabljati najnovejši Microsoft Office 2021.

Keysoff | Foto:

Originalni operacijski sistem Windows dobite že za 5,75 €, Office 2021 pa za 14,13 €

Keysoff vam nudi velik popust za originalni Windows 10 Pro, ki ga lahko dobite za samo 7,40 € in ga nato brezplačno posodobite na Windows 11. Ko prenesete programsko opremo z uradne spletne strani, jo aktivirate z licenčnim ključem, ki ste ga kupili na Keysoffu. Tako vam ni treba skrbeti glede varnosti programske opreme.

62-odstotni popust na Office in pakete (koda: BP62)

50-odstotni popust na več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Keysoff | Foto:

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Kupite lahko na primer Ashampoo PDF Pro 3. Urejajte datoteke PDF tako hitro in preprosto kot Wordove dokumente. Z Ashampoo PDF Pro 3 z odličnim urejevalnikom besedil boste dokumente PDF urejali tako preprosto kot besedilne dokumente. Najdete ga v vseh modernih aplikacijah.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Na Keysoffu ključe za izdelke prodajamo po znižanih cenah, ki so tudi 90 % nižje od tistih v Microsoftovi trgovini. Licence vam pošljemo po elektronski pošti z jasnimi navodili za preprosto aktivacijo, kar pomeni, da nimamo stroškov s shranjevanjem in logistiko, kar je še ugodnejše za kupce. Keysoff je prejel že 900 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,9 in 98 % zadovoljnih strank.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Ne spreglejte