Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 10. 2015,
9.54

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

advertorial pametni telefon

Torek, 6. 10. 2015, 9.54

2 meseca, 1 teden

Ima ga že več kot 13 milijonov ljudi. K nam prihaja v petek!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Uspešnici letošnjega leta, iPhone 6s in iPhone 6s Plus, končno prihajata v Slovenijo! Pohitite, svoj iPhone lahko dobite že v petek!

V Sloveniji prvič mogoča prednaročila

V petek, 9. oktobra, bosta najbolje prodajana iPhona v zgodovini, iPhone 6s in iPhone 6s Plus, na voljo tudi v Sloveniji, prvič pa si ju lahko zagotovite s prednaročilom. Te možnosti do zdaj v Sloveniji še ni bilo, prvi jo ponuja iStyle.

V treh dneh prodali več kot 13 milijonov novih iPhonov

V prvih treh dneh prodaje novih iPhone 6s in iPhone 6s Plus je prodaja presegla vse dozdajšnje rekorde – Apple je prodal več kot 13 milijonov novih iPhonov, kar pomeni, da je za kar tri milijone presegel prejšnji rekord. Apple bo do konca leta oba modela prodajal v 130 državah sveta.

Verjamete v ljubezen na prvi pogled?

Od trenutka, ko boste prvič prijeli in uporabili iPhone 6s ali iPhone 6s Plus, boste nemudoma vedeli, da česa takšnega še niste občutili. Samo z enim dotikom vam 3D Touch omogoča, da storite več kot kadarkoli do zdaj. Live Photos oziroma žive slike bodo spravile vaše spomine v življenje v močnem slogu in izjemnem načinu vivid. In vse to je le začetek …

Kupci se navdušujejo nad izjemno učinkovitim napajanjem, revolucionarnim in najnaprednejšim zaslonom na večkratni dotik (Multi-Touch™), s katerim je uporaba iPhona hitrejša in preprostejša, ter aplikacijo Live Photos, ki slike spremeni v video in pomaga ustvariti nepozabne spomine.

Kamera iSight (Live Photos, 3D Touch, 12 megapikslov), ki zajema ostre in zelo podrobne fotografije ter omogoča snemanje briljantnih 4.000 videoposnetkov (vse do štirikratne resolucije 1080p HD), FaceTime HD kamera z Retina bliskavico (pet megapikslov), ki omogoča novo dimenzijo selfiejev, in preostale značilnosti novega iPhona podpira čip A9, ki ga je razvil prav Apple. Ta čip omogoča hitrejše delovanje telefona in daljšo življenjsko dobo baterije.

iPhone 6 in iPhone 6s Plus sta oblikovana z najmočnejšim steklom med vsemi pametnimi telefoni, gladek aluminijasti okvir, kakršnega uporablja letalska industrija, pa se čudovito stika z novim najnaprednejšim zaslonom. Obstoječi barvni paleti Space Gray, Silver in Gold se je letos pridružila nova barva Rose Gold.

Ne spreglejte