SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

HONOR 50 – za nepozabno izkušnjo vloganja

Oglasno sporočilo

Globalno tehnološko podjetje HONOR se je na slovenski trg vrnilo z novim pametnim telefonom Honor 50, ki uporabnikom ponuja nepozabno in enostavno vlogersko izkušnjo, hkrati pa je poskrbelo za edinstven in moden dizajn. Skupaj z naprednimi funkcijami je HONOR 50 popoln pametni telefon za sodobnega uporabnika z živahnim življenjskim slogom.

Honor50_1 | Foto:

S telefonom HONOR 50 boste navdušili svoje sledilce

Tudi če do zdaj svojega pametnega telefona niste velikokrat uporabljali za snemanje vlogov, si boste zdaj z uporabo pametnega telefona HONOR 50 premislili. Vloganje se spremeni v nepozabno izkušnjo, saj vam uporaba ene sprednje in štirih zadnjih kamer zelo olajša snemanje.

Sprednja, 90-stopinjska  širokokotna kamera z 32 milijoni slikovnih točk uporabnikom omogoča, da na selfijih in videoposnetkih zajemajo v kader še več ljudi in več neposredne okolice. HONOR 50 se ponaša s profesionalnim skupkom štirih zadnjih kamer. Glavna kamera je opremljena z ločljivostjo 108 milijonov slikovnih točk, širokokotna kamera z ločljivostjo osem milijonov slikovnih točk ter dve kameri, makro in globinska, ki sta opremljeni z ločljivostjo dveh milijonov slikovnih točk, kar uporabnikom omogoča zajemanje izjemno jasnih in podrobnih fotografij in videoposnetkov, tudi ponoči.

Kamera daje uporabnikom izredno fleksibilnost pri snemanju vsebin iz različnih zornih kotov. Preklapljanje med šestimi načini snemanja videoposnetkov, kot je na primer sočasno snemanje s sprednjo in zadnjo kamero, uporabnikom daje izkušnjo, ki je običajno rezervirana za profesionalce. Tako lahko uživate v snemanju z dvojnim pogledom, saj lahko posnamete dva pogleda hkrati.

Honor50_3 | Foto:

Poleg številnih funkcij za zajemanje posnetkov je uporabnikom na voljo funkcija beauty mode (lepotni način), med snemanjem lahko zajemajo fotografije, ne da bi ustavili napravo, in uporabljajo vnaprej pripravljene videopredloge za pripovedovanje zgodb prek svojih posnetkov. Ustvarjalci vsebin imajo tudi možnost počasnega oz. hitrega snemanja.

Honor50_2 | Foto:

Poleg tega lahko brezžične slušalke Bluetooth uporabimo kot brezžični mikrofon za snemanje videoposnetkov. To ustvarjalcem omogoča doseganje boljšega zajemanja zvoka, kar zagotavlja izjemno izkušnjo vloganja.

Telefon, ki pritegne pogled

HONOR 50 uteleša vrhunski in edinstven dizajn, ki odraža najnovejše oblikovalske trende. Naprava ima ultratanek okvir na sprednji strani in robove 2,5D iz polirnega stekla na zgornji in spodnji strani zaslona, kar zagotavlja gladko površino, ki daje telefonu vrhunski videz in uporabnikom omogoča uživanje v vizualnem, tudi ko imajo telefon v roki. S 175 grami je HONOR 50 izjemno lahek telefon.

Ko je HONOR 50 nagnjen proti svetlobi pod različnimi koti, se blešči in lesketa, zaradi česar je popoln modni dodatek, ki se ujema z vsakim modnim stajlingom.

Čudovite barve

HONOR 50, ki je zasnovan tako, da zadovolji vse zahteve modno osveščene množice, presega običajne barve. V Sloveniji bo na voljo v barvi Frost Crystal, ki se zgleduje po snežnih kristalih in ustvarja sanjski, diamantu podoben učinek, elegantni smaragdni zeleni barvi Emerald Green in brezčasni Midnight črni.

Hitra procesor in polnjenje

Telefon HONOR 50 poganja mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 778G 5G, kakovosten zaslon s 16,7-centimetrsko oziroma 6,57-palčno diagonalo pa lahko izrisuje slike s frekvenco 120 hercev na sekundo.
HONOR 50 razpolaga še z baterijo kapacitete 4.300 miliamper ur s podporo hitremu polnjenju moči 66 vatov, ki omogoča, da se baterija s pomočjo priloženega polnilnika napolni do 70 odstotkov v samo 20 minutah.
Piko na i daje prednameščeni mobilni operacijski sistem Android 11 z uporabniškim vmesnikom Magic 4.2.

Za več informacij obiščite: www.hihonor.com

Naročnik oglasnega sporočila je HONOR SLOVENIJA.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin