SiolNET. Digisvet Diggit
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prva tema tretje konference DIGGIT: kreativnost in tehnologija

2

termometer

 | Foto:
Program konference, ki bo 4. in 5. junija, bo organiziran v petih tematskih sklopih.

Tudi letos bo prve dni junija potekala konferenca, kjer se bodo domači in tuji udeleženci pogovorili o digitalnih trendih in primerih dobre prakse v digitalnem komuniciranju. Organizatorji, med njimi je tudi družba TSmedia, ki med drugim izdaja medij Planet Siol.net, pa so objavili prvi od petih tematskih sklopov, ki bodo letos polnili predavalnice.

Tematski sklop Kreativnost in Tehnologija pripravlja član programskega sveta tretje konference DIGGIT Damjan Planinc, sicer vodja in partner slovenske ter hrvaške agencije za integrirani digitalni marketing Interactive.agency in ustvarjalec bloga Shift2online.com.

Kreativnost in tehnologija: nekoč ločena, danes močno prepletena Tehnologija in kreativnost sta vsak dan vse bolj prepleteni. Kreativnost je kot orodje nekoč bila predvsem v rokah kreativnih agencij, danes pa je to lastnost in prednost tudi mnogih tehnoloških podjetij. Hkrati pa je tudi oglaševanje preseglo svoje nekdanje tradicionalne okvirje in je v digitalnem marketingu in zlasti pri spletnem oglaševanju priča izjemnega tehnološkega napredka z orodji, ki med drugim omogočajo lažje spoznavanje in razumevanje uporabnika in njegove navade ter posledično boljši učinek tako za potrošnika kot tudi naročnika. O kreativnem izkoriščanju tehnologije v digitalni komunikaciji bodo predvsem s primeri dobrih praks spregovorili predavatelji tega tematskega sklopa tretje konference DIGGIT.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin